Do (zdrave) brončane puti u samo 10 minuta - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Do (zdrave) brončane puti u samo 10 minuta

Foto: Shutterstock

Ako želite biti preplanuli za party, rođendan, tulum ili plažu za vas je idealno rješenje špricanje kojim možete dobiti preplanuli ten u samo 10 minuta.

Kako djeluje ova tehnika i kako izgleda proces nanošenja boje, pojašnjava Martina Pužar -Zebić, voditeljica Beauty centra Božica.

Kako izgleda proces sprejanja

Tijelo se poprska tekućinom koja pobuđuje aminokiseline u koži i ona tamni. Proizvod je 100 posto prirodan dobiven od šećerne trske koja se veže za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za prirodnu i dugotrajnu preplanulost.

Proces je sličan nanošenju krema za samotamnjenje, samo je ovdje riječ o sprejanju kože preparatom namijenjenim za postizanje tamnije puti i provodi se u kozmetičkim salonima. Ovom metodom preplanulost se postiže za 10 minute. Tijelo se poprska tekućinom koja pobuđuje aminokiseline u koži i ona tamni. Proizvod je potpuno prirodan, dobiva se od šećerne trske. Sredstvo se veže za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za prirodnu i dugotrajnu preplanulost. Intenzitet boje može se prilagoditi različitim namjenama i boja odgovara svim tipovima kože. Rezultat je lijepa i prirodna brončana boja kože maksimalan intenzitet boje postiže se za 1 sat. Boja ne ostavlja mrlje ni neugodan miris, boja traje do tjedan dana nema kontraindikacija kao kod UV zračenja.

Priprema kože prije i nakon špricanja

Dan prije ili na dan špricanja na koži treba dobro napraviti piling,koža treba biti čista,bez masnoća,parfema , dlačica i šminke.Poslje špricanja 5 sati koža koja je pošpricana ne smije biti u doticaju sa vodom. Ako trebate lijepu brončanu boju na špricanje trebate doći dan ranije. Ako se pridržavate svih uputa prije špricanja i nakon špricanja nema šanse da dođe do mogućnosti mrlja.

Tko su kandidati?

Nema životne dobi špricanje mogu raditi bez straha i trudnice i dojilje jer je sve na prirodnoj bazi aloa-vera i šećerna trska.

Njega kod kuće 

Kod proizvoda za samotamnjenje trebate biti oprezniji kod nanošenja da kremu ravnomjerno naneste na svu površinu kože i kod česte upotrijebe obavezno napraviti pilling cijelog tijela kako bi se izbjegle moguće mrlje na koži.

Kako kožu pripremiti za sunce?

Foto: Shutterstock

Ana Abrahamsberg / Moje zdravlje

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo