Ljepota

Ljepota

Domaće ljepotice predstavile kupaće kostime Fani Stipković

Legendarni After Beach party službeno je otvorio poznati domaći klub za dobre tulume – Papayu. Hrvatske ljepotice Iva Jerković, Antea Kodžoman i Maja Cvetković predstavile su kolekciju kupaćih kostima Fani Stipković.

Legendarni After beach party u novaljskoj Papayi otvorio je jubilarnu desetu party sezonu. Preuređena novaljska ljepotica, vedrih ljetnih boja i lounge ugođaja, najnoviji svjetski hitovi i stotine rasplesanih gostiju prekrasna je slika koja putuje iz Novalje.

Novo ruho Papaye bilo je idealna kulisa za predstavljanje kolekcije kupaćih kostima TV zvijezde Fani Stipković koju su predstavile hrvatske ljepotice Iva Jerković, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković i Lorena Kovač, među ostalima.

Fani za Pletix

Kolekcija kupaćih kostima Fani Stipković za Pletix namijenjena je samosvjesnoj ženi koja je sigurna u sebe i koja se ne boji naglasiti svoj seksipil i atribute koje posjeduje. Dizajnerski badići stilizirani detaljima poput nakita, svojim zanimljivim krojevima i bojama koje dodatno naglašavaju preplanulost, svaku ženu rade putenom božicom.

Inspiraciju za kupaće kostime Fani je dobila na brojnim putovanjima na kojima je imala prilike posjetiti brojne revije istih, uživati na svjetskim poznatim plažama i pročešljati najbolje trgovine.

Ordinacija.hr
Foto: Goran Perešin

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo