Ljepota

Ljepota

Dove Fashion.hr predstavlja sezonu proljeće/ljeto 2013.

Sredina listopada rezervirana je za najznačajniji hrvatski modni događaj Dove FASHION.HR koji se u proteklih pet godina nametnuo kao eminentna platforma koju sa jednakim žarom slavi struka kao i šira javnost.

Ne treba stoga iznenaditi što iz sezone u sezonu Dove FASHION.HR stupa na scenu sa sve snažnijim programom, a što će ove sezone rezultirati i predstavljanjem najvećeg broja pret-a-porter kolekcija dosad.

Inspirativno okruženje slavne zagrebačke tvornice Gredelj ugostit će hrvatske dizajnerske zvijezde koji će zajedno s najperspektivnijim mladim nadama te eminentnim gostima iz regije prikazati svoje modne vizije za sezonu proljeće-ljeto 2013. Godine. Unikatan prostor u samom središtu Zagreba postat će epicentar regionalne modne scene gdje će se na čak dvije modne piste predstaviti etablirani hrvatski dizajneri poput Branke Donassy, Ivice Klarića, Igora Galaša, Ivice Skoke, eNVy Rooma, Ane Marie Ricov, Ivana Alduka i Martine Felje, a uigranom timu pridružiti će se još nekoliko domaćih modnih veličina.

Ekscentrična dizajnerica Ivana Popović koja svojim promišljenim dizajnom i kreativnim scenskim rješenjima redovito izaziva oduševljenje premijerno će se predstaviti samostalnom revijom, a po prvi puta na pisti Dove FASHION.HR-a svoju pret-a-porter kolekciju prikazat će i miljenica modne kritike i publike, Marina Obradović, poznatija pod imenom Marina Design koja će u suradnji s Podravkom predstaviti i Vegeta dizajnerske pregače.

Na oduševljenje modnih znalaca, nakon kraće stanke svoju kolekciju na Dove FASHION.HR-u predstavit će avangardne dizajnerice Nataša Mihaljiščin i Martina Vrdoljak koje čine hvaljeni modni dvojac IGLE, a modna publika zasigurno s nestrpljenjem očekuje i novu pret-a-porter kolekciju dvojca LINK koji čine Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

Dove FASHION.HR nastavlja pružati podršku mladim talentiranim dizajnerima koji simboliziraju budućnost domaće mode putem platforme LIFT by Perwoll. Pobjednica natječaja LIFT by Perwoll održanog u sklopu regionalnog sajma mode FASHION.HR Industrija, talentirana Morana Krklec, premijerno će se predstaviti na pisti Dove FASHION.HR-a, a svoje kolekcije prikazati će i mladi Matija Čop, Aleksandar Žarevac i dizajnerska skupina Clash of 9 koji su svojim debijem u ožujku ove godine potvrdili status nositelja hrvatske modne budućnosti.

Dove FASHION.HR nastavlja i s podupiranjem razvoja hrvatske modne industrije u vidu suradnji između vodećih domaćih dizajnera i tekstilnih divova koje su proteklih nekoliko sezona pokrenule revoluciju pri razvoju domaće modne scene te potvrdile izuzetan značaj projekta FASHION.HR Industrija. Ove sezone vidjet ćemo kolekcije HERA by Robert Sever i Additive collection by IGLE.

”Izuzetno smo zadovoljni što i dalje uspijevamo promovirati tri ideje ujedinjene na istom mjestu. Poznati hrvatski dizajneri, mlade nade i industrijsko-modne suradnje naša su tri jasna argumenta kojima već duže vrijeme gradimo Dove FASHION.HR kao najutjecajniji i najrelevantniji hrvatski modni tjedan. Pridodamo li tome i regionalno povezivanje kao novu poslovnu frontu koju smo pokrenuli na sajmu mode FASHION.HR Industrija, a nastavljamo je i na tjednu mode, mogu zaključiti da je ova kompleksna platforma naišla na odobravanje kako ukupne modne scene, tako i naših mnogobrojnih poslovnih partnera”, izjavio je direktor i osnivač FASHION.HR-a, Vinko Filipić.

Dove FASHION.HR i ovog puta održava se pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove koji već dugi niz godina uspješno promovira filozofiju stvarne ljepote, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima. Nakon emotivne revije sa najpoznatijim hrvatskim blogericama u ulozi stvarnih žena, čast da osmisli još jednu Dove kolekciju, pripala je Aleksandri Dojčinović, dizajnerici koja neosporno utjelovljuje Dove filozofiju stvarne ljepote i koja će zasigurno i ovoga puta oduševiti modnu publiku.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo