Ljepota

Ljepota

Fergie predstavila novi miris za Avon: Outspoken Intense

Avonov miris Outspoken Intense by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, američkom glumicom, dizajnericom i pjevačicom grupe Black Eyed Peas, cvjetni je miris s notama voća i neočekivanim, odvažnim završetkom, a utjelovljuje uzbuđenje, energičnost i provokativnost.

Gornju notu čine sočna kupina, sjajna karambola i kumquat, tropsko voće slično naranči. Na njih se nadovezuju ljubičasta pasiflora koja daje odvažnost i lepršavost, gardenija te baršunaste latice narančina cvijeta. Donje note čine senzualni mošus uvijen u bijeli jantar i plavi cedar.

Karambola podsjeća na šljivu, ananas i limun, dok pasiflora mirisu daje sofisticiranu, ali i odvažnu notu. Istovremeno, mošus naglašava njegovu drvenastu senzualnost.

“Uistinu sam se zabavljala tijekom kreiranja svog prvog mirisa u suradnji s Avonom, dok je proces stvaranja drugog zajedničkog parfema bio još veći doživljaj.

Outspoken Intense provokativna je mješavina seksi samouvjerenosti i odvažne ženstvenosti koja izaziva oduševljenje i uzbuđenje osjećaja koji imate kada ste u središtu pozornosti. Uz ovaj miris možete iskusiti trenutno nadahnuće, a to je osjećaj kao nijedan drugi”, Ferie je opisala svoju suradnju s Avonom.

Njen entuzijazam dijeli i Laurent Le Guernec, kreator parfema Outspoken Instense by Fergie: “Uživam u stvaranju mirisa za Avon! Inspiraciju za kreiranje parfema Outspoken Intense by Fergie sam našao u različitim aspektima snažne ženstvenosti Fergie, svojim putovanjima, životu u New Yorku, pariškom djetinjstvu pa čak i najnovijim kulinarskim doživljajima. Osjećam se počašćenim što imam priliku predstaviti ovaj must have miris ženama diljem svijeta”.

“Posebno nas veseli sudjelovati u zanimljivom preokretu u svijetu parfema – Avon ima priliku ovaj luksuzan miris približiti ženama diljem svijeta. Zato vjerujem da će Outspoken Intense by Fergie postići uspjeh kao i njegov prethodnik Outspoken by Fergie, najprodavaniji miris u povijesti Avona”, izjavila je Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću.

  • Avon je već surađivao s Fergie pri kreiranju parfema Outspoken by Fergie 2010. godine
  • Outspoken by Fergie najprodavaniji je miris u povijesti Avona s više od 1,7 milijuna prodanih primjeraka na globalnoj razini
  • Outspoken by Fergie dobitnik je prestižne nagrade FiFi, svojevrsnog Oscara u svijetu parfema, kao najbolji parfem u kategoriji prvijenaca s potpisom slavnih osoba
  • Avon je nedavno proglašen jednim od 100 vodećih svjetskih brandova na popisu Interbranda, priznate konzultantske tvrtke za brendiranje.

 K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo