Ljepota

Ljepota

FOTO: eNVy room pozdravlja jesen

Modni duo eNVy room pozdravlja jesen novom kampanjom s Miom Kovačić u glavnoj ulozi i Šimom Eškinjom iza objektiva. Uživajte u ovim crno-bijelim fotografijama…

eNVy room crno-bijelim fotografijama najavljuje dolazak jeseni. Fotografije za novu eNVy room kampanju potpisuje naš poznati modni fotograf Šime Eškinja, dok je zaštitno lice ove kampanje TV-voditeljica Mia Kovačić. Za šminku se pobrinula Mihaela Dodić (Illamasqua), dok je za frizuru odgovorna Kristina Došen iz splitskog frizerskog studia Backstage. Kao lokacija snimanja odlično je poslužio splitski Hotel Park i njegova prekrasna ljetna terasa.

Prema riječima Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma, lijepoj voditeljici Mii Kovačić ovo nije prvi angažman ovu domaću marku. Osim što je kao model nosila niz eNVy room revija, Mia je već jednom bila lice eNVy room kampanje, i to one za njihovu samostalnu modnu reviju 2008. godine.

eNVy

Šime Eškinja nam je objasnio da su inspiracija za nastale fotografije bili motivi starog crno-bijelog filma u kojem žena kao glavna akterica ima pomalo preglumljen način izričaja filma toga vremena. “Takvu emociju sam pokušao naglasiti i načinom sekvenciranja pojedinih scena u svrhu naglašavanja dramatike trenutka. Iako je kolekcija jako ženstvena i senzualna, htio sam joj na neki način proturiječiti stvarajući kontrast između mekoće materijala i zatvorene forme fotografije. S Miom sam već mnogo puta surađivao i činilo mi se da bi ona bila savršena za ulogu koju sam zamislio. Njen zadatak bio je utjeloviti mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu po prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom“, rekao je Šime Eškinja.

O ponovnoj suradnji s eNVy roomom Mia je izjavila: “Savršeno sam se provela na snimanju, a posebno me zabavljala uloga koju sam trebala odigrati. Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom, nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji”.

eNVy

eNVy room ovom kampanjom predstavlja kolekciju za jesen/zimu 2013./2014. koja je prikazana na prošlom Fashion.hr-u. Ovo je kolekcija koja obiluje senzualnom 3D čipkom, čipkastim cvijetnim aplikacijama, svilenim satenom, lepršavim muslinom i šljokicama pritajenog sjaja. Osnovne dojmovne odrednice kolekcije su sofisticirana klasika, senzualnost i romantika, dok su zvijezde lajtmotiv kolekcije koje su realizirane u krupnom printu na majicama ili su pak rasute po crnom muslinu. Osnovni kolorit kolekcije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena. Kolekcija prati eNVy room ženu od odlaska na posao do koktel zabave, glamuroznih evenata pa sve do vjenčanja. Bijelim kragnama i majicama retro komadi dobili su trendovsku notu.

Dečki iz eNVy rooma na sudjelovanju u ostvarenju kampanje zahvaljuju četverogodišnjem malenom modelu Dini Pedisiću, inače Šiminom nećaku, prekrasnoj crnoj pudli Rei i njenoj vlasnici te svim zaposlenicima hotela Park, od kojih su se neki našli i u ulozi statista.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo