Ljepota

Ljepota

Jabuke i gardenije – jaki antioksidansi koji vraćaju čvrstoću koži te brišu bore

Dr. Aleksandar Krunić

Ne postoji jedan univerzalni sastojak koji rješava problem starenja kože!

Dobra vijest za sve njegovatelje zdrave i lijepe kože. Luksuzni brend medicinske kozmetike Neostrata, na predavanju održanom u prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade u Zagrebu, predstavio je proizvode Skin Active linije za njegu kože. Riječ je o kozmetici utemeljenoj na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koja zaglađuje, obnavlja i dubinski čisti vašu kožu.

Predavanje i radionicu vodio je doktor Aleksandar Krunić, profesor dermatovenerologije Northwestern Universityja u Chicagu, koji je u prepunoj dvorani Hotela Esplanade, prisutnim liječnicima i farmaceutima podijelio bogato iskustvo rada s Neostrata Skin Active proizvodima, Neostrata retinol pilingom i pilinzima glikolnom kiselinom.

Profesor Krunić istaknuo je kako ne postoji jedan univerzalni sastojak koji rješava problem starenja kože već je potrebno kombinirati vrhunske tehnologije i najdjelotvornije sastojke kako bi se postigao najbolji učinak.

Moćni sastojci protiv starenja

Neostrata pruža koži 35 moćnih sastojaka koji mogu aktivirati stanice i postupno vratiti izgubljenu čvrstoću i volumen kože, zagladiti kožu te popuniti linije i bore. Neostrata u prvu liniju borbe protiv bora stavlja snažne antioksidanse koji su nezaobilazni u borbi protiv oksidativnog stresa kao i zaštitu od sunca koja umanjuje suncem uzrokovano oštećenje DNA. Neostrata svoje najjače adute koristi na najbolji način u kremama i serumima koji pravilnom upotrebom dovode do željenih rezultata. Neoglucosamine®, glukonolakton, laktobionska kiselina, peptidi, retinol, matične stanice jabuke i gardenije i mnoge druge aktivne tvari imaju višestruki učinak na kožu sa znakovima prijevremenog starenja od koji se ističu: aktivacija matičnih stanica i fibroblasta, stimulacija sinteze kolagena, poboljšana hidratacija, antipigmentna i antioksidativna svojstva te uvijek dobro došla učinkovita eksfolijacija. Napomenuo je liječnik i kako pušaći kad zapale cigaretu, usporave ili čak ponište dijelovanje i najboljih proizvoda.

Osim Neostrata linije za kućnu njegu, prezentirani su i Neostrata pilinzi koje liječnici koriste već dugi niz godina. Riječ je o pilinzima s glikolnom kiselinom različite jačine čija je glavna karakteristika nizak pH koji omogućuje jako dobru eksfolijaciju površinskih slojeva kože. Liječnik može kontrolirati snagu i dubinu pilinga kontrolom izloženosti kože djelovanju kiseline, a odabirom boostera koji se nanose netom prije pilinga glikolnom kiselinom pojačati učinak na hiperpigmentacije ili akne. Kod izvođenja ovog pilinga obavezna je neutralizacija na kraju tretmana, zbog vrlo niskog pH.

Prof. Krunić prisutne je upoznao s postupkom izvođenja novog pilinga koji se provodi u liječničkim ordinacijama i poliklinikama. Riječ je o naprednom i snažnom profesionalnom pilingu koji sadrži 3% retinola i Retinol Boosting Complex za poboljšanje izgleda sitnih linija i bora, zategnutu i čvrstu kožu, te svjetliji, ujednačeniji i čišći ten.

Retinol u kozmetici nije novost, ali ovako visok postotak i snažan anti-age učinak možemo pronaći samo u Neostrata Retinol peel-u. Neostrata ga donosi u inovativnoj kombinaciji s aktivnim tvarima koje pridonose povoljnom učinku na koži i u visokim koncentracijama koje se rijetko sreću na našem tržištu.

Sve o snažnim Neostrata proizvodima i formulama protiv starenja kože saznajte na www.visk.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo