Ljepota

Ljepota

Jessica Alba otkriva tajnu besprijekornog izgleda

Foto: Andrea Raffin / Shutterstock

Rođena u Kaliforniji, Jessica Alba je već u petoj godini željela postati glumica, a s 11 godina je počela uzimati satove glume. Teško je povjerovati da je ova slavna glumica prije nekoliko dana napunila 35 godina. Kako joj polazi za rukom uvijek izgledati savršeno?

Nevjerojatne ljepote i savršene linije, Jessica Alba je omiljena glumica diljem svijeta. Smatra kako je za njen izgled, uz genetiku, zaslužna pravilna prehrana i redovan trening. Gubitak kilograma joj nije prioritet, aktivna je jer želi postići ravnotežu duha i tijela.

Ne promiče dijete već smatra da je najvažnije stalno održavati zdrave navike u prehrani jer one ostaju zauvijek. Izbjegava prženu hranu pa su joj omiljene “grickalice” kelj, borovnice, celer, jabuke i krastavac. Često objeduje pileće meso i ribu, a šećer i bijelo brašno ne dolaze u obzir.

Prije tri godine Jessica je objavila i knjigu naslova “Iskren život: Živjeti prirodno i dosljedno samome sebi” i tada je za magazin Women’s Health izjavila:

“Jedna od najboljih stvari vezanih za modu, ljepotu i stil je to što se stalno mijenja – sviđa mi se kako se moj stil kroz godine mijenjao i razvijao. Prije nekoliko godina sam mogla sebe opisati kao seksi ženu bez da se nasmijem, no danas imam djecu i moja vizija savršenstva se promijenila. Potpuno sam sigurna u sebe. Da, i seksi sam!”. Knjigu je napisala kako bi savjetovala i educirala ljude o tome kako živjeti zdravo i kako na zdrav način postići dobar izgled.

U videu Jessica demonstrira kako se teško budi, pojašnjava kako vježba iako to ne voli i dijeli s gledateljima svoju beauty rutinu:

A. A. 

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo