Ljepota

Ljepota

Juraj Zigman sjajnom revijom oduševio Zagreb

Juraj Zigman nas je odveo u daleku Škotsku, a veliki utjecaj tartan uzorka čine ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom.

Spektakularnom revijom, kolekcijom koja oduzima dah, jedan od najboljih modnih dizajnera, Juraj Zigman na najbolji je mogući način zatvorio ovogodišnji Cro a porter.

Zigman nas je odveo u daleku Škotsku, a veliki utjecaj tartan uzorka čine ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom. Kolekcija obiluje prepoznatljivom štampom Juraja Zigmana koju sam osmišljava i izrađuje, sadrži 50 modela, a svaki od njih priča nam svoju priču te svi zajedno čine jednu veliku Zigman cjelinu.

“Nakon mjesec dana izolacije teško je prenijeti osjećaje samo petnaest minauta nakon revije. Ljudi su oduševljeni, a ja zbog toga sretan i uzbuđen. Znam da će ova kolekcija biti nošena i već sada, odmah nakon revije, imamo narudžbe. Mobitel mi je prekrcan porukama i to je divan osjećaj. Bitno je da sve živi i nakon revije. Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti.

Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno!”, izjavio je uzbuđeni Juraj Zigman nakon revije.

Inspiraciju je dizajner pronašao u slikama Botticellija, Da Vincija i ostalim renesansnim slikarima. Zigmanova žena ove zime je seksi i samouvjerena, a dizajner ovom kolekcijom želi potaknuti žene da budu kreativne, da se igraju i uživaju u modi.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo