Ljepota

Ljepota

Kakve badiće vole dečki?

Odabir savršenog kupaćeg kostima koji odgovara figuri, u kojem se dobro osjećaju i koji izgleda lijepo, ženama je dovoljna briga. Tko bi još razmišljao što muškarci misle o ženskom odabiru badića?

Magazin Marie Claire napravio je anketu u kojoj je bilo ispitano 100 muškaraca o tome što misle o trendovima kod ženskih kupaćih kostima.

Ako vam je stalo do mišljenja muškaraca, možda ćete ponovno razmisliti o svom novom badiću.

1. Dvodijelni kupaći kostim

Dečki najviše vole na ženama vidjeti standardni dvodijelni kupaći kostim. Otkriva dovoljne gole kože, podsjeća ih na donje rublje, a skriva malo više nego minijaturni bikini i čak 93 posto muškaraca reklo je da im se ovaj model najviše sviđa.

2. Minijaturni bikini

Mnoge djevojke se na plaži osjećaju najbolje u kupaćem kostimu koji ima najmanje tkanine. Unatoč općem uvjerenju, ne vole svi muškarci minijaturne bikinije. Doduše, 74 posto dečki izjavilo je da im se sviđaju trokutići i tange, ali 26 posto smatra da previše otkrivaju i ne ostavljaju puno toga mašti.

3. Jednodijelni kupaći kostim

Smatra se da muškarci ne vole kad žena nosi tradicionalni model kupaćeg kostima, sportski jednodijelni badić, ali u anketi je čak 65 posto dečki izjavilo da im se sviđa.

Oni koji su izjavili da vole ovaj look, dodali su da mora biti seksi, a ne smije izgledati kao dres plivačica na Olimpijskim igrama.

4. Badić bez naramenica

Gornji dio kupaćeg kostima bez naramenica otkriva seksi gola ramena, a sviđa se i ženama i muškarcima. Ovaj moderan model badića odobrilo je 89 posto dečki u anketi.

5. Monokini

Monokini nije klasičan jednodijelni badić jer je odrezan sa strane i daje dojam dvodijelnog badića. Samo 22 posto muškaraca reklo je da im se ovaj look sviđa, dok je 78 posto dečki reklo da ne razumiju poantu ovakve mode.

6. Retro i pin-up

U posljednjim godinama, kupaći kostimi nadahnuti vintage modom ’50-ih pravi su hit među ženama. Samo 21 posto dečki naginju ovom stilu, a većina muškaraca, 79 posto njih, ipak želi vidjeti više gole kože.

7. Badić s jednom naramenicom

Naramenica na jednom ramenu kod jednodijelnog ili dvodijelnog kupaćeg kostima sviđa se 67 posto muškaraca.

Većina dečki kojima se ne sviđa, rekli su da je to zbog toga što će ovaj model ostaviti čudne linije od sunčanja kada se skine. Zanimljivo, zar ne?

 

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo