Kupaći kostimi kako ih diktira Zoran Aragović - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Kupaći kostimi kako ih diktira Zoran Aragović

“Temelj svemu su prugice i žive boje, a kupaći kostimi koje sam dizajnirao nisu namijenjeni samo za plažu, već su idealni i za after partyje!”, otkrio je naš najšareniji dizajner.

Popularni domaći dizajner Zoran Aragović predstavio je svoje najnovije komade kupaćih kostima iz cruise kolekcije minirevijom u klubu Aquarius na Zrću. Kako bi se ozračje tulumarenja zadržalo cijele sezone, Aragović je također dizajnirao nove uniforme za hostese ovog gigantskog party kluba.

BiteMyStyle

Zoran Aragović dodao je kako je atmosfera u Aquariusu bila idealna za predstavljanje njegovih novih komada iz Cruise kolekcije: “Temelj svemu su prugice i žive boje, a kupaći kostimi koje sam dizajnirao nisu namijenjeni samo za plažu, već su idealni i za after partyje! Oni su pravi retro komadi, idealni za atmosferu koju njeguje Aquarius”, otkrio je poznati dizajner, koji već gotovo deset godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design. Osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

BiteMyStyle

Aquariusove hostese Lucija Tadić i Bojana Perhoč nosi će nove uniforme već na prvom od tri samostalna festivala koje Aquarius organizira ovo ljeto, Feel Free festu, koji traje od 27. do 29. srpnja i koji će ugostiti Dj-eve Hard Rock Sofa, Oliver Heldens i GlowInTheDark.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo