Ljepota

Ljepota

Merz Spezial Dražeje za zdravu kosu, kožu i nokte

Glatka i mekana koža, bujna kosa te lijepi i čvrsti nokti želja su svake žene.

Kako bi vaše tijelo zablistalo izvana, od presudne važnosti je da ga iznutra snabdijete svim neophodnim hranjivim sastojcima koji osiguravaju optimalnu opskrbu kože, kose i noktiju vitalnim tvarima i tvarima za izgradnju. U tome vam pomažu Merz Spezial Dražeje, dodatak prehrani, koje sadrže jedinstvenu kombinaciju 14 vitamina, minerala, mikronutrienata i aminokiselina.

Bitno je znati kako se milijuni tjelesnih stanica svakodnevno obnavljaju, što zahtjeva pravilnu dnevnu opskrbu našeg organizma hranjivim tvarima značajnim za proces obnove tkiva. Upravo stoga, kako bi osigurali dovoljne količine hranjivih sastojaka za obnovu i izgradnju kose, kože i noktiju, jednostavno uzmite dvije Merz Spezial Dražeje dnevno. Budući su biološki procesi rasta kose i noktiju kao i obnove površinskog sloja kože prilično spori, prvi vidljivi rezultati upotrebe Merz Spezial Dražeja su vidljivi nakon tri tjedna.

Zbog općenite izloženosti štetnim utjecajima (stres, nedostatna prehrana, UV zračenje, mehanička i kemijska oštećenja kose u frizerskim salonima…) preporučeno vrijeme uzimanja Merz Spezial Dražeja je dva do tri mjeseca u dvije godišnje “kure”.

Na taj način ćete neutralizirati negativne učinke okoliša i postići trajne rezultate: zdravu kožu svježeg izgleda, bujnu i snažnu kosu te čvrste nokte cijelih vrhova.

Merz Spezial Dražeje – jer istinska ljepota dolazi iznutra.

Za zdravu i njegovanu kožu

Merz Spezial Dražeje obogaćene su cinkom, mineralom u tragovima koji sudjeluje u procesu rasta stanica i sintezi kolagena. Vitamini B skupine podržavaju obnovu stanica kože, dok beta-karoten i vitamini C i E kao antioksidansi sprječavaju njeno prijevremeno starenje. Vidljiv rezultat je besprijekorna, glatka i mekana koža, svježeg izgleda.

Merz Spezial Dražeje

Za bujnu i snažnu kosu

Merz Spezial Dražeje opskrbljuju korijen dlake važnim hranjivim
tvarima
potrebnim za rast i obnovu kose. Sastojci odgovorni za održavanje zdrave
strukture kose su biotin, vitamin A, folna kiselina i pantotenska
kiselina, koja ujedno sprječava nastajanje sijedih vlasi. Vidljiv
rezultat je zdrava, snažna i bujna kosa.

Za lijepe i čvrste nokte

Merz Spezial Dražeje sadrže proteine soje, prirodni izvor aminokiselina cistina i metionina, koji zajedno sa željezom i vitaminima B12, A i C djeluju iznutra i osiguravaju čvrste nokte bez zanoktica. Vidljiv rezultat su nokti glatkih površina, čvrsti i cijelih vrhova.

Merz Spezial Dražeje – jačaju vašu prirodnu ljepotu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo