Ljepota

Ljepota

Na DFWZ dizajneri koji oblače Rihannu i Michelle Obamu

Njihov modni izražaj možda najbolje opisuje novinar Tim Blanks koji je za Style.com o njima rekao: “Basso&Brooke su Pixar u modi!”.

Kada je Prva dama Amerike Michelle Obama na večeri Poezije, glazbe i riječi u Bijeloj kući odjenula kostim s potpisom Basso&Brooke bilo je jasno da će modni dvojac biti upisan na popis dizajnera koji diktiraju svjetski stil. Naime, poznato je da Prve dame nose samo najveće svjetske dizajnere. Jedna od njihovih zaštitnih lica koje ih redovito nose na nastupima i većim holivudskim događanjima su pjevačice Kelly Rowland i Rihanna, koja je poznata kao velika ljubiteljica vrhunske mode.

Njihov modni izražaj možda najbolje opisuje novinar Tim Blanks koji je za Style.com o njima rekao: “Basso&Brooke su Pixar u modi!”. Brazilac Bruno Basso i Englez Christopher Brooke pioniri su modnog digitalnog printa nagrađeni prestižnom nagradom Fashion Fringe Award. Svoja umjetnička djela nakon London Fashion Weeka predstavit će upravo na Dreft Fashion Weeku Zagreb koji će se održati od 24. do 26. studenog i pokazati trendove za sezonu proljeće/ljeto 2012.

Svi žele potpis Basse&Brookea!

Vogue ih je smjestio na popis “onih čiju reviju vrijedi pogledati”, a nagrađeni su i nagradom “Najbolji novi dizajneri” koje dodjeljuje Elle Style.

Basso&Brooke

Kao što su talijanski modni magovi Versace, Armani i Cavalli obukli bočicu Coca-Cole, tako su i britanski “Pixarovci” surađivali s jednim od najvećih svjetskih brendova i osmislili “outfit” bočici s karameliziranim pićem. Usko surađuju s Red Bullom, Sky HD-om, TIGI-jem, bojaju Conversove “Starke”, surađuju s Harrodsom, Metropolitan museom of Art NY i Havaianasom. U redovima mode je bila vrlo zapažena njihova suradnja s tvrtkom Swarovski za koju su osmislili luster koji je bio obješen na izložbi Crystal Palace u Milanu, a žene ih obožavaju zbog limitirane kolekcije crvenog ruža za usne koji su potpisali za tvrtku L’Oreal.

O kolekciji koju će prikazati na Dreft Fashion Weeku rekli su:

“Jako smo uzbuđeni što dolazimo u Zagreb na Fashion Week, jer smo od onih koji su bili čuli da je jako zanimljiv. Očekujemo super show na pisti i odličnu zabavu! Zagrebačku publiku čeka ultra moderna šarena kolekcija sa super oštrim rubovima te lagano strukturiranom i tečnom siluetom”.

K.H.
Foto: Basso&Brooke.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo