Ljepota

Ljepota

Naglasite preplanulu put šminkom

Kipućih dana često izbjegavamo nositi šminku jer, zapravo, nikakvog smisla nema od nje. Rastopit će se u roku keks i samo sakriti pravu ljepotu vašeg lica.

Za dnevni look birajte samo tonirane dnevne kreme, malo maskare i sjajila za usne. “Pravu šminku“ ostavite za noć kada temperatura padne, a veselje poraste.

Kada govorimo o ljetu, jedan beauty proizvod koji se obavezno mora naći u vašem neseseru su papirići za matiranje lica. Izgledaju poput malenih maramica i na sebe navlače masnoću s kože te na taj način uklanjaju sjaj koji ne želite.

S druge strane, sjaj koji želite dobit ćete highlighterom! Za njegovo nanošenje koristite lepezasti kist kojim možete nanijeti manju količinu na jagodice lica, čelo, nos i bradu.

Za pravi ljetni dojam i naglašavanje puti poželjna su sjenila brončanih nijansi. Sve nijanse zlate, smeđe sa shimmerom i brončane idealno će pasati potamnjeloj koži, a oči dodatno naglasite crnom olovkom i obaveznom crnom maskarom. Za intenzivniji izgled namočite spužvicu aplikatora sjenila ili kist kako bi sjenilo imalo mokri, metalni izgled.

Umjesto uobičajenog načina nanošenja, “mokru“ nijansu sjenila nanesite tapkajući aplikatorom po kapku. Tako će se boja duže zadržati i manje razmazivati.

Usne ukrasite ružem boje terakote ili koraljno crvenom nijansom. Za dnevnu varijantu u obzir dolaze samo lagana i prozračna sjajila. Birajte ona s uljem metvice koja će u vama izazvati trnce i osjećaj hlađenja – upravo onoga što vam treba na +35!

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo