Najbolja klizališta za zimsku zabavu - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Najbolja klizališta za zimsku zabavu

Sezona klizanja u punom je jeku! Ako ćete ove godine zaobići skijališta, predlažemo da zabavu potražite u vlastitom ili susjednom gradu!

Zagreb

kRaskošno uređeno klizalište s malim božićnim sajmom bit će otvoreno za posjetitelje svaki dan od 9 do 23 sata, sve do Valentinova, 14. veljače 2010. godine. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna po osobi. Na pravoj ledenoj površini veličine čak 507 četvornih metara, istovremeno može klizati čak 140 osoba svih dobnih skupina. A kako bi građanima ponudili bezbrižno klizanje, organizatori su osigurali i dovoljan broj klizaljki koje je moguće unajmiti za svega 10 kuna.

Osijek

kSezona klizanja na Gradskom klizalištu u punom je jeku. Klizalište je otvoreno svakog dana od 10 do 21 sat i 30 minuta, u ukupno pet smjena dnevno: prva traje od 10 do 11:30, druga od 12:30 do 14 sati, treća od 15 do 16:30, četvrta od 17:30 do 19 sati. Peta smjena počinje u 20 sati i traje do 21:30. Ulaznica i garderoba se plaćaju 10 kuna, a isto toliko košta i najam klizaljki. Moguće je kupiti karnet od deset ulaznica po cijeni od 70 kuna.

Dubrovnik

kKlizalište površine 450 četvornih metara na krovu javne garaže na Ilijinoj glavici otvoreno je svakim danom od 10 do 22 sata i to do sredine veljače. Sat na ledu uz iznajmljene klizaljke košta 20 kuna. Klizalište nadsvođeno šatorom istodobno može primiti 115 klizača. U suradnji sa zagrebačkim Hokejaškim klubom “Medveščak”, po cijeni od 200 kuna, bit će organizirana škola klizanja, a ovisno o broju zainteresiranih i škola hokeja.

Bjelovar

k

Otvaranje “Ledenog parka“ – natkrivenog klizališta s umjetnim ledom
na teniskom igralištu pored Sokolane II, klinci su jedva dočekali. Klizanje je besplatno za svu djecu i građane. Za sve zainteresirane, klizalište je otvoreno svaki dan od 9 do 21 sat. Oni koji nemaju klizaljke mogu ih besplatno iznajmiti na samom klizalištu. “Ledeni park” će biti otvoren do 20. siječnja 2010. godine. Stoga, ako ste u Bjelovaru – pravac za klizanje!

Karlovac

kSvi koji žele na klizaljke mogu to i ove godine učiniti na klizalištu Sokolskog doma koje je otvoreno od 19 sati. Vikendom će klizačima led na raspolaganju biti u tri termina, a ostalim danima u tjednu svaku večer u dva termina. Od 19 i 21 sat; subotom i nedjeljom jedan je jutarnji termin i dva poslijepodnevna. Za školskih praznika termini će biti i od 10:30 do 12 sati. Ulaznice će ove godine biti 15 kuna, a željni klizanja ne moraju imati svoje klizaljke – za istu cijenu, 15 kuna, mogu ih i unajmiti.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo