Najbolji dočeci 2010. na otvorenom - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Najbolji dočeci 2010. na otvorenom

k1. Rijeka – Bajaga

Riječani će u 2010. godinu ući uz nastup nekadašnje jugoslavenske zvijezde Momčila Bajagića Bajage koji će okupljene građane zabavljati na riječkom Korzu. Očekuje se da će njegov nastup za doček Nove godine na otvorenom privući tisuće ljudi. Organizatori naglašavaju kako će Bajaga odsvirati presjek svoje glazbe od 1984. godine do danas. Želimo vam dobru zabavu uz legendarne hitove!

k2. Split – Tony Cetinski

Ako ste vjerni gost splitskih dočeka na otvorenom, moći ćete
uživati uz trenutno najpopularnijeg hrvatskog pjevača – Tonyja Cetinskog. Splićani najavljuju najspektakularniji doček Nove godine u Hrvatskoj. Program započinje će oko 21.30 kada će za
zagrijavanje biti zaduženi za sada nepoznati glazbenici, koji će
nastupiti prije i poslije Cetinskog. Želimo vam odličan provod!

k3. Karlovac – Jacques Houdek

Novu 2010. Karlovčani će dočekati uz Jacquesa Houdeka i to u Radićevoj ulici. Iako se do sada Nova godina u gradu na četiri rijeke slavila na Korzu, ovogodišnji će se doček održati u Radićevoj ulici. Naime, gradski su oci odlučili kako ove godine radi dočeka neće morati zatvarati promet Korzom. Na taj će se način, kažu oni, osigurati sigurnost posjetitelja. Vjerujemo kako dobra fešta neće izostati!

4. Zagreb – Davorin Bogović, Đani Stipaničev, Boris Novković

kAko ste Novu odlučili dočekati na glavnom zagrebačkom trgu, znajte kako vas očekuje pregršt izvođača. Program započinje u 20.50 nastupom grupe Adastra. Silvestrovo će vam uljepšati i grupe: Flyer, Vatra i All Stars Band (Miro Ungar, Ervin Baučić, Branko Požgajec, Davorin Bogović). Posjetitelje će u Novu uvesti Đani Stipaničev, Kvartet Gubec i Label band. Nakon vatrometa slijedi nastup Borisa Novkovića.

5. Dubrovnik – Milo Hrnić 

kStaru godinu Dubrovčani će ispratiti uz taktove pjesama Mile Hrnića. Osim njega, nastupit će i grupe DaRiva i Sigma. Ako u Dubrovniku ostanete i 1. siječnja zabavljat će vas domaći bandovi Valetudo i Teatar. Najava Hrnićevog nastupa izazvala veliko nezadovoljstvo dijela dubrovačke javnosti koja smatra kako on nije dovoljan „magnet“ za goste koji se u Dubrovniku očekuju
tijekom novogodišnjih blagdana. Ipak, vjerujemo kako dobra fešta neće izostati!

 

K. Ramić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo