Ljepota

Ljepota

Najbolji fitness centri

Tim Ohr-a za vas je ispitao koji su najbolji fitness centri diljem lijepe naše.

1. Vita Fitness & Spa, Jadranska Avenija 2b, Zagreb

Vita Fitness & SpaCentar je opremljen teretanom koja se prostire na preko 600 četvornih metara. Što se tiče opreme za treniranje, u Viti možete pronaći trake za trčanje, elipsiodne trenažere, bicikle, stepere za penjanje, opremu za veslanje i mnogo više. Svaka kardio sprava posjeduje vlastiti tv monitor sa satelitskim programima.

Grupni fitness programi uključuju: step, treninge i kardiovaskularne satove kondicije, satove za leđa i vježbe s loptom. Možete odabrati i vježbe koje ciljaju na tonus mišića, na područje trbuha i kralježnice. Tu su i vježbe pokretljivosti. Vježbati možete pilates, jogu, boxing i kickboxing. Vita Fitness & Spa centar sadrži cycling studio, squash igralište, te bazen i spa. Više informacija potražite na www.vitafitness.hr.

Mjesečna cijena:

  • Vježbanje u grupi – 350 kuna, neograničen broj dolazaka
  • Teretana i spinning studio – 450 kuna, neograničen broj dolazaka

2. Fitness Centar Kantrida, Bazen Kantrida, Istarska bb, Rijeka

Fitness Centar KantridaNajmoderniji fitness centar u Rijeci prostire se na 700 kvadratnih metara. Novi centar namjenjen je fitnessu i rekreaciji građana, tjelesnoj pripremi sportaša i kineziterapiji. Prostor za tjelovježbu sadrži cardio fitness opremu (4 trake za
trčanje, 3 eliptična trenažera, 2 stepera, 2 vertikalne bicikle, 2
horizontalne bicikle, 2 simulatora veslanja), teretanu sa slobodnim
utezima i olimpijskim klupama, fitness dvoranu s najmodernijim spravama. Pored već uobičajenih fitnessa i body buildinga programa, na Kantridi možete vježbati i u malim grupama. Birajte: pilates, joga-pilates ili kick boxing. Više informacija potražite na www.blue-gym.com.

Mjesečna cijena:

  • Vježbanje u grupi – 350 kuna, dolazak 3x tjedno
  • Teretana – 340 kuna, dolazak 3x tjedno

3. Fitness centar Joker, Split, Put Brodarice 6, Split

Fitness centar JokerVelika teretana opremeljena je najmodernijom fitness opremom. Centar nudi programe za sportaše, rehabilitaciju ili pak mršavljenje. Od programa se ističu Individualni kondicijski treninzi, dijagnostika treniranosti sportaša, preventivno – rehabilitacijski programi (koljeno, skočni zglob, leđa…), izrada individualnih programa za vježbanje, izrada programa za klubove (pripremni, natjecateljski, prijelazni period), zdravstveno i prehrambeno savjetovanje.
Drugi dio centra se prostire na 500 kvadratnih metara, a namjenjen je treniranju borilačkih sportova. Korisnike centra uskoro očekuje i grupno vježbanje. Više informacija potražite na www.kondicijskitreningsportasa.com.

Mjesečna cijena:

  • Teretana – 210 kuna, dolazak 3x tjedno

4. Fitnes Centar Musculus, Masarykov put 7, Dubrovnik 

Fitnes Centar MusculusU ugodnoj atmosferi i pod stručnim vodstvom trenera u Musculusu možete odraditi fitness program za mršavljenje, teretanu ili cardio fitness. Originalni Musculus programi uključuju: reformere, total body workout, yogalates, body styling i pump aerobic. Vježbati možete i cardio pilates, pilates prilagođem muškarcima te fit tae-bo.
Više informacija potražite na www.musculus.hr.

Mjesečna cijena:

  • Vježbanje u grupi – 250 kuna, dolazak 3x tjedno
  • Teretana – 350 kuna, dolazak 3x tjedno

5. Erny´s gym fitness, Trg 1. istarske brigade 10/II, Pula

Erny´s gym fitnessU centru možete dobiti profesionalne usluge fitnessa, aerobica, pilatesa i masaže u vrhunsko opremljenim prostorijama i ugodnom ambijentu. Na 500 kvadratnih metara prostora smještene su: dvorana za aerobik, dvije fitness dvorane, sauna te dvorana za judo treninge.

Ljubitelji fitnessa mogu birati: kružni trening za definiciju, program za hipertrofiju mišića, aerobni trening na orbitreku ili kombinirani program.
Osim standardnih programa za vježbanja kao što su: step, hi-low, new body, body workout i rekreacija, Erny´s gym korisnicima nudi i pilates s malim i velikim loptama, lift i thai-bo box. Više informacija potražite na www.ernysgym.hr.

Mjesečna cijena:

  • Vježbanje u grupi – 210 kuna, dolazak 3x tjedno
  • Teretana – 270 kuna, dolazak 3x tjedno

K. Ramić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo