Ljepota

Ljepota

Najbolji joga centri u Zagrebu

Prakticiranje joge ne predstavlja trend već potrebu. Vježbanje Asana i Pranayama godi fizičkom i mentalnom zdravlju. Ukratko, joga je sustav drevnih duhovnih i tjelesnih vježbi porijeklom iz Indije.

Sangha Yoga studio

SanghaSangha se nalazi u centru Zagreba, u Radićevoj ulici. U studiju možete vježbati Ashtanga yogu, Vinyasa Flow, Power yogu, Slow Flow, Prenatal i Postnatal yogu, Partner yogu, Restorative yogu, te yogu za početnike. Uz regularne satove (30-ak satova yoge tjedno) na koje se ne trebate najaviti, u Sanghi možete sudjelovati na raznim radionicama i predavanjima posvećenim yogi i zdravlju općenito. 

Mjesečna članarina: cijena varira od 150 kn do 400 kn, ovisno o broju sati i o tome radi li se o nezaposlenima i studentima.      

www.sanghayogacentar.com

Medical Yoga Centar

Medical Yoga CentarProgram Medical Yoga Centra okuplja više od 1000 polaznika, a radi na ukupno 11 lokacija i to: Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka i Dubrava. U izboru svojih vježbi (asana) i tehnika opuštanja, disanja i meditacije, Medical Yoga Centar orijentirao se isključivo na vježbe i seanse čija je učinkovitost potvrđena znanstvenim istraživanjima  u Europi i svijetu. Cilj programa je uklanjanje posljedica nezdravog suvremenog tempa života i tegoba povezanih s nekretanjem, stresovima, nepravilnom prehranom itd. 

Mjesečna članarina: 250 i 270 kn, a prvi mjesec vježbanja plaća se samo 200 kn za neograničeni broj dolazaka.

www.medical-yoga.com

DIVYA Yoga Studio

Divya Yoga StudioDIVYA Yoga Studio smješten je u centru Zagreba kod Džamije, Kralja Držislava 14/II. Kroz 32 redovna sata joge tjedno, u DIVYA Yoga Studiju možete vježbati Ashtanga Yogu (MYSORE i Ashtanga Vinyasa), Power Yogu, Vinyasa Flow Yogu, Prana Flow, Slow Flow, Sri Sri Yogu te Jogu za početnike. Svakog prvog petka u mjesecu u Studiju se održavaju i redovne joga Antistres radionice Umijeća življenja.

Mjesečna članarina:
2 x tjedno 350/*320 kn
3 x tjedno 400/*350 kn
* studenti, umirovljenici i članovi Art of Living imaju 15 posto popusta

www.yogazagreb.com

Bodyelement joga Studio

Bodyelement joga StudioYoga i pilates studio Bodyelement nalazi se na križanju Tratinske i Gorjanske ulice na Trešnjevci. To je mjesto na kojemu se možete prepustiti vježbanju koje će odmoriti i ispuniti vaše tijelo i duh, prije ili nakon završetka napornog radnog dana. Programi vježbanja su prilagođeni kako početnicima tako i naprednijima. Svi satovi se izvode pod vodstvom iskusnih educiranih instruktora, koji će svaki sat prilagoditi vašim potrebama i mogućnostima. U Bodyelementu možete vježbati Ashtanga yogu, Ashtanga led class, Ashtanga mysore style, Power yogu, Pranayama meditaciju, Pilates mat, Pilates reformer, Yogu za trudnice i Parinama Yogu.

Mjesečna članarina:
Program: Pilates i Power yoga                       Program: Ashtanga yoga
8 sati 300 kn                                                    8 sati 350kn
10 sati 350 kn                                                  10 sati 380kn
12 sati 400 kn                                                  12 sati 410kn

www.bodyelement.hr

Rtambhara – Satya yoga studio

undefinedStudio je smješten u srcu Zagreba, u Medulićevoj 6. U studiju se vježbaju: Power Vinyasa Yoga, Yoga za one iznad 50 godina, Vinyasa Voga i Zenyoga, Sheng Zhen Qigong, Ashtanga Power Yoga. Vježbanje u Rtambhara studiju prilagođeno je svakom polazniku (od početnika do naprednih).

www.yogazagreb.net

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo