Ljepota

Ljepota

Nakit za svaki stil

Iako je manje većinom više, nema stila koji ne podnosi nakit, naravno ako je dobro kombiniran i usklađen. Evo nekoliko naših prijedloga za modne dodatke primjerene različitim ženama i njihovim stilovima.

1. Klasičarka

Iako žene koje većinom nose klasične komade odjeće poput bijelih košulja, tamnih traperica i crnih suknji ponekad nevoljko kombiniraju nakit bitno je znati kako se s nakitom ne gubi na jednostavnosti i profinjenosti. Dobar odabir su biserne naušnice ili one s cirkonima, uglavnom neviseće. Klasični srebrni lančić ili narukvica su također dobrodošli, a i kožna narukvica s primjerice metalnim detaljima može biti pun pogodak.

       
naušnice

2. Romantičarka

Ona voli sve što je slatko, nježnih tonova, lepršavo i romantično. Dobar odabir su ogrlice od perli s cvjetovima ili čak perjem. Naušnice na suzicu i narukvice od raznih privjesaka super joj pristaju.

                                    Accessorize ogrlice

3. Rokerica

Žene rokerice ne moraju samo slušati rock glazbu ili biti “opasne” djevojke, već je i njihov stil odvažan i s puno duha. Prikladni su šiljci, bodlje i zakovice bilo na narukvicama i ogrlicama ili pak nakit u crvenoj boji.

Simone design

4. Prirodnjača

Za žene koje vole udobnu odjeću te su izrazito duhovne prikladan je drveni nakit. Ornamenti u bilo kakvim oblicima dolaze u obzir, a i drago kamenje u raznim bojama. Nakit s perlama također je posebno vole.

                                        
ogrlica

5. Šminkerica

Šminkerice vole nakit koji je u trendu, ali i jako vidljive, glomazne komade. Zato su bogate ogrlice, okrugle naušnice te zlatan nakit savršeni za njih.

                                         
Accessorize ogrlica

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo