Nov-a-porter predstavlja vruću hrvatsku modu - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Nov-a-porter predstavlja vruću hrvatsku modu

Webshop Nov-a-porter omogućava jednostavnu prodaju i kupnju dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka i tako podržava i razvija hrvatsku modnu industriju.

S dolaskom ljeta vrijeme je za modno osvježenje uz nove kolekcije hrvatskih modnih brendova. Na Nov-a-porter.com potražite svoje ljetne favorite i obogatite ormar jednim klikom iz svogg doma. Predstavljamo vam novu kolekciju Lukabu prikazanu na Cro-a-porteru te najveću ponudu dizajnerske obuće Ivana Ledenka – koji za proljeće i ljeto nudi modele zabavno ukrašenih sandala i balerinki, a za one hrabrije – ženstvene seksi štikle ispunjene bojama. Izaberite modne brendove Marla, Stehlik by Anja Stehlik, Carol modni studio, Showroom Antonela, KS Necklaces i vrlo jednostavno bez obzira gdje se nalazite uživajte u pretraživanju i kupnji hrvatske mode na Nov-a-porter.com.

Nov-a-porter

Nov-a-porter

Nov-a-porter prvi je hrvatski webshop namijenjen prezentaciji i prodaju isključivo hrvatskih dizajnera. Webshop omogućava jednostavnu prodaju i kupnju dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka i tako podržava i razvija hrvatsku modnu industriju. Vrijednost i važnost Nov-a-porter prepoznata je diljem i izvan Hrvatske i Europe što širi svijest o hrvatskom modnom dizajnu u svijetu. Mogućnost suradnje nudi se jednako i afirmiranim dizajnerima i mladima u usponu kako bi promovirali svoj dizajn i započeli svoje dizajnerske karijere. Produkcija Nov-a-porter u potpunosti je samostalna pod organizacijom modne zajednice Nova Lica.

Nov-a-porter

Tko su Nova Lica?

Nova Lica su modna zajednica koja na području regije povezuje nove i profesionalne kreativce s modelima, agencijama, fotografima, dizajnerima i ostalim pripadnicima modne, filmske i reklamne industrije. Vlastitim projektima omogućavaju stjecanje iskustva, nadopunjavanja portfolija i stvaranja poznanstva. Podržavaju i promoviraju suradnje članova te nude ostvarivanje projekta koje samostalno ne mogu realizirati. Trenutačno zajednica ima oko tri tisuće registriranih članova iz različitih industrija.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo