Odaberite badić prema obliku tijela

plaza, more, pijesak

Ljeto je pred vratima, a savršeno tijelo koje priželjkujete nije na vidiku.

A tko će pored svih silnih obaveza još ići u teretanu, stalno paziti na prehranu i mazati se s proizvodima neobičnih imena i još čudnijih sastojaka... Unatoč svemu, nema baš puno smisla skrivati se na plaži ispod tunike ili na kavi, već bi bilo pametno odabrati kupaći kostim koji odgovara obliku vašem tijela.

Evo nekoliko prijedloga za opušteno uživanje ispod sunca.

Tijelo kruškolikog oblika

Svakako odaberite dvodijelni badić. Svoje male i simpatične grudi smjestite u push up gornji dio, a donji dio badića neka bude za broj veći.

Tijelo pravokutna oblika

Ako su vaše grudi veće nego u većine djevojaka koje srećete na plaži kupite snažan gornji dio koji ih čvrsto drži. Izbjegavajte pokazivanje dijela grudiju jer uz vaš obujam to zna izgledati neukusno. Donji dio neka bude nešto više rezan.

Dobro rješenje je i jednodijelni kostim s kojekakvim naborima ili crticama u predjelu trbuha. Zbog toga ćete izgledati mršavije.

Dječačka građa

Vi si možete priuštiti i jednodijelni i dvodijelni kupaći kostim. Ako želite istaknuti eleganciju tijela odaberite jednodijelni badić, a ako ste više za isticanje ono malo oblina što imate, tada odaberite dvodijelni. U tom slučaju neka donje dio bude visokog struka i da po mogućnosti diže stražnjicu, a gornji, push up naravno.

Oblik pješčanog sata

Ako je vaše tijelo u obliku pješčanog sata to znači da vam je struk naglašen u odnosu na bokove i grudi. Kako biste naglasili duljinu nogu neka donji dio badića bude visoko rezan ili ako vam je po guštu, dobro rješenje je kostim u obliku bokserica. Gornji dio neka bude sa žicom.

Sitne djevojke

Žene nižeg rasta bi svakako trebale odabrati badić na vezivanje oko vrata, jer on ističe obline.  Za manje grudi dobar izbor je i topić. Ako ste sitni i pritom dječačke građe, kupite badić s nekakvim uzorkom, po mogućnosti cvjetnim.

Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!