Ljepota

Ljepota

Odjeća i šminka naglašavaju seksipil!

Želite biti zavodljivi, ali nemate tijelo Marilyn Monroe? Ne podcjenjujte se! Zavodljiva je osoba koja o sebi može stvoriti predodžbu kao o tajanstvenom biću koje je vrijedno željeti.
Svo potrebno oružje u našim je rukama, samo ga treba naučiti koristiti!

Da bi žena djelovala zavodljivo, ne mora biti našminkana. Ipak, pravilna upotreba maskare i ruža može biti od koristi. Slavni vizažist Diego Dalla Palma objašnjava zašto!

kKoje se šminke nikad ne treba odreći?

Sjenila i olovke za kapke osnova su bez koje se ne može. Ima li žena lijepo oblikovana usta, ruž je obvezan!

Koje dijelove lica treba istaknuti?

Seksepil najbolje odražava pogled. Da bi došao u prvi plan, predlažem korištenje crne olovke u unutarnjem uglu svakog oka: pogled će postati tajanstven! Istu olovku može se koristiti i na obrvama, razmazanu i premazanu tamnim sjenilom. Oči će izgledati zavodljivo tek kad se šminkanje kompletira maskarom.

Koje boje izabrati?

Ovisi o ženi i modi. Općenito, siva, modra i zelena boja su hladne i nedovoljno seksi. Narančasta, boja bakra i sve boje zemlje odmah odašilju senzualne poruke. Žena djeluje mnogo zavodljivije ako je preplanula, a preplanulost puti još će više istaknuti crveni ruž. Tko se voli odijevati u crno, neka izabere tamnocrvenu i šminku boje šljive. Intelektualni look postiže se pudranjem svijetlim puderom što ističe boju i izraz očiju.

Kaže se da odijelo ne čini čovjeka. Ali, može li pomoći da budemo više seksi? Na pitanja u svezi s tim odgovaraju slavni kreatori Dolce i Gabanna, koji su se proslavili ženstvenim modelima.

kKada se može reći da je žena odjevena seksi?

Seksepil je unutarnja kvaliteta kojoj odjeća samo treba pomoći da izbije na površinu. Crna je odjeća najintrigantnija, pa ženama savjetujemo da tu boju nose od jutra do večeri.

Što ne smije nedostajati u garderobi zavodljive žene?

Korzet, bodi i “halteri” od čipke nesumnjivo su najseksepilniji komadi odjeće. U određenim prigodama mogu se pretvoriti u dio večernje odjeće, naprimjer, ispod crnog sakoa strogog kroja. I odjeća s tigrastim ili zebra uzorcima, djeluje seksi jer je prozirna pa se nazire koža, ali se nikad ne vidi u potpunosti.

Što odjenuti sa 20, 30 i 40 godina?

Mlade ili zrele, žene uvijek izgledaju seksi nose li bodi. Sa 20 uz traperice, sa 30 treba provirivati ispod mekane veste, a sa 40 je idealan ispod odijela. Bodi uvijek daje dojam ženstvenosti, kojem je teško odoljeti.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo