Ljepota

Ljepota

Osmijeh Vanesse Paradis inspirirao Chanel

Jedinstveni osmijeh francuske glumice, manekenke i pjevačice Vanesse Paradis, poslužio je kao inspiracija snagama Chanela. Znak pariškog tjedna mode za Chanel proći će u obliku broša inspiriranim Vanessinim razmaknutim zubima.

Već je odavno poznato kako je Vanessa Paradis muza Chanelovog dizajnera Karla Lagerfelda, no čini se kako je od njenog smisla za odijevanje popularniji postao njen – osmijeh! Karakteristično razdvojeni prednji zubi nevjenčane supruge Johnnyja Deppa poslužili su kao inspiracija dizajnersko-sestrinskom duu Yazbukey: dizajnerice su napravile broš od pleksiglasa u obliku Vanessinog osmijeha.

Ovaj je pomaknuti modni dodatak predstavljen u svjetlu pariškog tjedna mode, prilikom kojeg je otvorena posebna združena trgovina Chanela i butika Colette.

Pleksiglasne usne s razdvojenim zubima mogu ukrasiti vašu modnu kreaciju za 70 dolara, dok će fashionistice morati izdvojiti 84 dolara za nešto veći broš.

Francuska je pjevačica i manekenka odabrana jer je prigrlila Chanelov Rouge Coco ruž, a s obzirom da se dućan bavi tematikom rock `n` rolla, bilo je prikladno poslužiti se i inspiracijom loga Rolling Stonesa – usnama i rugajućim jezikom.

Trgovina Chanel x Colette otvorena je ovog utorka, taman za vrijeme početka Tjedna mode u Parizu, a ostat će otvorena do 10. ožujka, dan nakon završetka modnog spektakla. Kupci će osim poznatih Chanelovih komada moći prisustvovati koncertima, dobit će manikure u “nail baru”, a kao posebno iznenađenje moći će kupiti Chanelove torbice koje će osobno personalizirati dizajneri poput Kevina Lyonsa i Soledad.

Pogledajte kako izgleda dućan Chanel x Colette.

K. Horvat
Foto: Britt Aboutaleb

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo