Ljepota

Ljepota

Otputujte na rajski otok Bali s novom Avonovom linijom Bali Botanica

Opuštajući i zaglađujući rituali za lijepu kožu dolaze u obliku nove Avonove linije Planet Spa: Bali Botanica.

Bali se često naziva “rajskim otokom” i to svakako nije bez razloga. Ovaj tropski otok može se pohvaliti jedinstvenim prirodnim ljepotama, a svojom klimom pravi je mamac za turiste, koji se osim opuštanja pod rajskim palmama mogu odvažiti i na pustolovine po osvježavajućem planinskom zraku ili pak poljima riže. Zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama te egzotičnim ljekovitim i hranjivim biljkama, ne čudi da je Bali također poznato odredište za spa resorte.

Nastavljajući tradiciju bogatih formula svoje ponude wellness proizvoda, kozmetički gigant Avon izbacio je novu liniju proizvoda linije Planet Spa: Bali Botanica. Riječ je o proizvodima koji čine opuštajući i zaglađujući ritual s rajskog otoka Bali te
sadrže egzotične ekstrakte tropskog cvijeta frangipanija i limunske trave. Svojim bogatim sastojcima njeguju kožu, ostavljaju ju svilenkasto glatkom i suptilno mirišljavom.

Otputujte na rajski otok Bali uz sljedeće proizvode Bali Botanica linije: maslac za tijelo, piling za tijelo, masku za lice te ulje za tijelo u spreju.

 

Bali Botanica

Maska za lice dubinski čisti pore, revitalizira kožu te ju čini mekanom. Piling za tijelo stvara bogatu pjenu kada se nanese, uklanja mrtve stanice i zaglađuje kožu, pružajući joj hidrataciju i svježinu. Raskošni maslac za tijelo nanosi se nakon kupanja ili tuširanja i pruža dekadentnu nježnost i mekoću koži.

Ako želite
kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010, posjetite Avon.hr ili posjetite Facebook stranice Avona.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo