Postojana šminka tijekom ljeta i veće usne su moguća misija! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Postojana šminka tijekom ljeta i veće usne su moguća misija!

Kako postići cjelodnevnu postojanost šminke na licu tijekom ljetnih vrućina predstavlja „pravi mali“ problem ljeti i borbu sa šminkom koja se neprestano ponavlja svake godine čim se pojave visoke temperature zraka. Osim što se šminka tada lakše i brže rastopi, ona se lako i razmaže i izgubi svoju prvotnu formu, a to sasvim sigurno nije efekt koji želimo postići.

Hean sprej za fiksiranje šminke proffesional line dizajnirali su profesionalni šminkeri i predstavlja rješenje za svaki ljetni look, a ujedno make upu daruje dugotrajnost i svježinu izgleda.

Hean sprej za fiksiranje šminke proffesional line je bezbojni make up fiksator u spreju koji se raspršuje poput fine maglice. Licu daje nevidljivi zaštitni sloj koji osigurava postojanost šminke i sprječava njegovo razmazivanje. Izvrsno prijanja na sve tekuće podloge (puder, BB krema, CC krema, mineralni puder…).

Lagan i prozračan, istovremeno je i visoko učinovit i bez osjećaja težine i zatezanja. Ima dugotrajan efekt, a boje ne blijede – zadržava se netom našminkani izgled. Lako se odstranjuje s mlijekom za čišćenje ili toplom vodom i sapunom za lice.

Način upotrebe: Odmaknite od lica za otprilike 20 centimetara i ravnomjerno raspršite. Zatvorite oči dok nanosite fiksator. Pronađite ga u BIPA-i (cijena 99,90 kuna).

Kako jednostavno postići pune usne?

Pune usne jedan su od glavnih atributa ženstvenosti ,a povezuje ih se i s ljepotom i atraktivnošću. Lijepo oblikovane usne od sada se može lako i jednostavno postići uz beauty pomagalo Hello Beauty Full Lips. Riječ je o potpuno prirodnom povećivaču usana koji je istovremeno jednostavan i praktičan za korištenje, jeftin i bezbolan, a u svega nekoliko sekundi čini usne ljepšima i punijima. Efekt koji postiže mogu biti i do pet puta veće usne!

Razne inačice povećivača usana već su duže vrijeme jedan od glavnih beauty hitova u svijetu i efikasan trik za brzo i prirodno povećanje usana. Povečivać usana nastao je od strane hrvatskog brenda Hello Beauty. Ovaj 2u1 model ima dva otvora, manji i veći, te je stoga prilagodljiv različitim oblicima i veličinama usana.

Funkcionira na principu vakuma. Povećivač usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine.

Primjenjuje se tako da se drži do primjerice 20-tak sekundi na usnama uz nekoliko uzastopnih ponavljanja dok se ne postigne željeni efekt. Može se koristiti na više načina – ili za povećanje obje usne ili za povećanje samo donje ili samo gornje usne ili za stvaranje posebnog oblika usana.

Njegova primjena je u potpunosti prirodna i ne stvara nelagodu. Proizvod je napravljen od plastike, dermatološki je testiran i antialergijski. Ne preporuča se njegovo korištenje na usnama koje imaju filere ili koje su kirurški tretirane.

Hello Beauty Full Lips dostupan je u svim BIPA prodavaonicama po cijeni od 129,90 kuna.

Ako su vas ova dva beauty proizvoda zaintrigirala, vratite se u petak jer vam ih poklanjamo!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo