Ljepota

Ljepota

Prirodne formule u BOCASSY proizvodima ne dozvoljavaju koži vidljivo starenje!

Vitamini možda više nisu glasan trend u kozmetici, već smo ih upoznali i dokazali na mnoge načine, ali njihova neophodnost i anti-age djelotvornost ne možemo zaobići kako u prošlosti tako niti danas.

Stoga su samo jedan, dva ili pak sva tri ta neophodna vitamina (u svim svojim oblicima), koja koži ne dozvoljavaju vidljivo starenje, sadržani su u svakom proizvodu koji se ozbiljno bavi anti-agingom kože, te pomlađivanjem.

Bocassy proizvodi za njegu kože u potpuno prirodnim formulama (bez parabena, mineralnih ulja, itd) sadrže veliki udio vitamina koji sinergijski djeluju na poboljšanje biomehaničkih svojstava kože čineći ju čvrstom i elastičnom, te djelujući na smanjenje ili odgađanje pojave bora na koži.

Bilo da se radi o mlađoj koži gdje se ne vide ili se tek naziru prvi znakovi starenja ili o zrelijoj koži gdje su osim vidljivih bora izraženi i ostali nevoljeni znakovi poput opuštenosti kože, mlohavosti ili kože bez sjaja, vitamini su oni koji djeluju na pomlađivanje, zatezanje, i održavanje i revitalizaciju mladenačkih funkcija kože, te na opće zdravlje i tonus.

Neki od proizvoda iz Bocassy linije obogaćeni vitaminima su:

Više informacija potražite na www.bocassy.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo