Ljepota

Ljepota

Proizvodi za ljepotu: u koje se isplati uložiti?

Iako žene nerijetko troše previše novaca na nepotrebne ili preskupe kozmetičke proizvode koje u konačnici niti ne koriste, postoje određeni proizvodi za koje se isplati potrošiti “kuna više”.

1. Pinceta

Ako imate “neposlušne” obrve koje zahtijevaju često oblikovanje, vrijeme je da si priuštite kvalitetnu i skupu pincetu. Stručnjaci tvrde kako se s jeftinim pincetama teško barata, budući da s njima nije moguće od prve uhvatiti sve neposlušne dlačice.

k2. Tekući puder

Kvalitetan tekući puder je nezaobilazan! Pogotovo za kožu koja sazrijeva. Riječ je o mudroj investiciji. Jer, što je puder kvalitetniji, to će vaše lice izgledati mlađe. Pri kupovini odaberite proizvod koji reflektira svjetlost kako bi postigli dojam mlađe kože. No, bez obzira na dob, jeftini tekući puderi općenito nemaju kvalitetnu teksturu.

3. Korektor

Vješto upotrijebljen korektor dat će koži besprijekoran izgled! Stoga si priuštite kvalitetniji i skuplji proizvod. Jeftinije varijante vrlo rijetko dobro obavljaju svoj posao. Većina njih ima lošu moć prekrivanja nedostataka i nekvalitetnu teksturu koja više otkriva nego pokriva.

4. Četkice za nanošenje šminke

Jeftine četkice za nanošenje šminke su iznimno loša investicija. Osim što neće propisno obaviti posao za koji su stvorene, ova će pomagala ostaviti svoje dlačice po vašem licu. Stoga je pravo vrijeme da si priuštite nekoliko kvalitetnih komada koji će vas, uz pravilni održavanje, služiti godinama.

5. Četka za kosu

Jeftine četke za kosu oštećuju kosu! Zato recite “zbogom” nekvalitetnim primjercima i priuštite si skuplju četku koja će trajati godinama i čuvati vašu kosu.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo