Proljetna kolekcija dizajnera Ivana Alduka stigla u prodavaonice! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Proljetna kolekcija dizajnera Ivana Alduka stigla u prodavaonice!

Proljetna dizajnerska kolekcija AMDS by Alduk talentiranog mladog dizajnera Ivana Alduka i vodećeg domaćeg brenda jeans i casual odjeće, Amadeus Jeansa, dostupna je u prodavaonicama.

Kolekcija AMDS by Alduk nastala je u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija, a premijerno je predstavljena na vodećem modnom događanju Dove Fashion.hr-u u rujnu te pritom oduševila i javnost i modnu struku.

Alduk 1

Atraktivnu muško-žensku liniju AMDS by Alduk karakteriziraju glamurozni rock i military elementi, kožni detalji te upečatljivi printevi. Kvalitetna street style kolekcija idealna je za sve potrebe mladog i urbanog čovjeka, koji svoje modne apetite može zadovoljiti u bogatom rasponu modela, od casual i chic do večernjih i poslovnih kombinacija. Lijepa TV voditeljica Marijana Batinić, koja je ujedno i promotorica linije AMDS by Alduk, samo je jedna od mnogih ljubiteljica proljetne hit kolekcije.

 k   k

Dizajnersku kolekciju AMDS by Alduk možete pronaći u prodavaonicama Amadeus Jeansa u Zagrebu u Avenue Mallu, Arena centru, Importanne centru i Varšavskoj ulici, u Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Puli, te novootvorenim prodavaonicama u Banja Luci i Tuzli.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo