Ljepota

Ljepota

Pružite svojim rukama vrhunski tretman – uz kremu Ziaja na dar!

U subotu 10. veljače isprobajte luksuzne kreme za ruke Ziaja iz Orijentalne linije

Vaše su ruke konstantno izložene naporu i baš zato zaslužuju poseban tretman. Složit ćete se da najbolje rješenje stiže u obliku krema za ruke – uvijek su nam pri ruci, lake su za korištenje te imaju svojstva nakon čijeg se korištenja razlika doista primijeti.

Međutim, pri izboru treba pripaziti jer nam neće svaka krema pružiti odgovarajuću njegu. Krema za ruke mora hidrirati, njegovati, regenerirati, ali potrebno je i da ima određena svojstva potrebna našem tipu kože.

U pomoć nam stižu Večernji list i magazin Diva, uz koje ćete ove subote moći isprobati kremu Ziaja koja dolazi na dar u njihovu paketu. Tako ćete si, osim dobrog štiva, moći priuštiti i pravi mali wellness za svoje ruke.

Isprobajte jednu od čak tri kreme s različitim sastojcima, ovisno o tome što vašim rukama najviše treba.

Ako smatrate da vašim rukama nedostaje vlage, isprobajte kremu za ruke Ziaja na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Vašim rukama će osim hidratantnih, pružiti i zaštitna te jačajuća svojstva. 

Za oštećenu kožu idealno je rješenje krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida koja je pogodna i za osjetljivu kožu.

Ako pak želite suptilan, ali egzotičan miris za svoje ruke, onda je krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5 savršena za vas, a osim ugodnim mirisom iznenadit će vas svojom učinkovitošću kad je riječ o hidraciji i vlaženju kože.

Vaša Ziaja krema po vašoj mjeri čekat će vas na kioscima u subotu 10. veljače na dar u paketu Večernjeg lista i Dive za samo 15 kuna. Požurite se po svoj primjerak i počastite svoje ruke wellness tretmanom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo