Savjeti za lijepe grudi i dekolte

grudi, dekolte, donje rublje

Dolazi ljetno vrijeme kada su vaše grudi u kupaćim kostimima i obnaženim haljinama često izložene javnosti.

Kako bi nečiji pogled zastao na vašem poprsju s pozitivnim mislima, evo nekoliko savjeta kako da grudi i dekolte budu to die for.

Koža poput bebine

Vjerojatno mrzite opuštanje kože, već lagano vidljive crte na dekolteu i grubu kožu. Majka priroda ponekad zna zeznuti stvari i u trenutcima kad se vi osjećate mladi duhom, tijelo počne stvarati probleme. Ipak, ne može priroda sve sama, pa joj zato i vi načinom života možete pomoći.

Za lijepu kožu dekoltea pomaže i voda

Dok se tuširate prskajte se naizmjence hladnom i toplom vodom jer to poboljšava cirkulaciju i grudi djeluju prpošnije. Bio domaći ili kupovni, piling pomaže pri odstranjivanju odumrlih stanica kože. Tretman pilingom grudi čini mekanim i glatkim. Nakon vode i pilinga nanesite kremu i lagano izmasirajte grudi. Masaža će doprinijeti čvrstoći i ljepoti poprsja.

Neprijatelji lijepih grudiju i dekoltea su sunce i solarij, zato ih izbjegavajte, ako ne želite da vam koža izgleda starije.

Čvrste grudi

Osim što se za čvrste grudi morate držati uspravno, nekoliko vježbi nije na odmet. Uzmite utege od kilograma i podižite ih 15 puta u seriji. Nakon toga se odmorite i ponovite vježbu još nekoliko puta. Dok ste na poslu možete po nekoliko minuta gurati dlan i dlan s laktovima podignutim u razini ramena.

Trikovi za veće grudi

Nakon vježbanja i njege, evo nekoliko trikova prije nego obučete lijepu dekoltiranu haljinu. Kako bi grudi izgledale veće u jamicu među grudima stavite malo svjetlucajućeg pudera ili kreme sa šljokicama, jer će se zbog odbljeska svjetlosti grudi činiti veće. Ne zaboravite i push up grudnjak za potpuni dojam.

Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!