Stilizirajte obrve – sapunom! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Stilizirajte obrve – sapunom!

Fiksatori, olovke, gelovi… sve se to danas koristi za pojačavanje dojma gustoće obrve, za njihovo pripitomljavanje i oblikovanje. Umjesto toga svega, možete jednostavno koristiti i sapun!

Tamne i guste obrve su, može se reći, u modi zadnjih par godina, a poznate osobe poput Care Delevingne i Emilie Clark zaštitna su lica ovog trenda. Dok se borite s velikim izborom kozmetičkih proizvoda koji vam obećavaju uredne, ali guste obrve, možete iskušati i jedan od onih “starih” trikova na koje su svi zaboravili.

Obrve vam se stanjuju i uočavate da koža tamni? Pogledajte što to može značiti!

Sapun čini čuda na obrvama

Pripremite:

  • četkicu za obrve

  • sapun

  • malo vode

Koraci:

Četkicu za obrve namočite u malo vode i postružite s njom po sapunu kako biste pokupili malo sapuna. Počnite pročeljavati obrve s četkicom i stilizirati ih kako želite. Kada ste ih složili kako želite, uzmite maramicu i pokupite ostatke sapuna ako vam je ostalo na obrvama. Nakon toga, ostavite da se malo osuše i zatim možete nanositi puder za obrve ili olovku za obrve kako ste inače navikle.

Kako svoju kožu njeguju dermatolozi?

Blogerice i Youtuberice koje su isprobale ovu metodu, savjetuju da se koristi sapun koji nije previše hidratantan, a s onim hidratantnima poput Dovea, obrve bi vam trebale biti stabilne i do 6 sati.

Naučite koje su to prednosti i mane trajne šminke, te naučite kako popuniti i oblikovati obrve

Foto: Shutterstock

G.H. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo