Ljepota

Ljepota

Trendy frizure za jesen

Više ni sami ne znate što biste sa svojim lookom? Probali ste sve moguće, make-up trendove, odjevne kombinacije, cipele, torbice, modne dodatke i zasitili se svega. Želite osvježiti svoju svakodnevnicu, a ne znate kako. Probajte možda s novom frizurom. Ne mora biti neka velika promjena, dovoljno je napraviti samo par poteza i nova ste žena.

Pletenica na stranu

kFrizura koja je sveprisutna dugo godina – pletenica. Još u doba Indijanaca, njihove žene su običavale svoju dugu, crnu i gustu kosu vezati u pletenicu bilo da pada po leđima ili je po strani. Taj trend se vratio na velika vrata. Ne iziskuje nikakvu posebnu vještinu, a ostavlja nonšalantan i seksi izgled. Filmske i pjevačke zvijezde kao i obični smrtnici poludjeli su za ovom vrstom frizure. Ako vam se sviđa, probajte se osvježiti ovim lookom.

Duga i valovita kosa

Kosa vam je prirodno ravna bez imalo volumena. Patite kada pokraj vas prođe žena bujne i valovite kose, raspuštene tako da pada po njenim ramenima. Nemojte očajavati i živcirati se, takvu kosu možete i sami imati i to u samo par poteza. Nabavite uvijač za kosu, namotajte par pramenova, ostavite par sekundi, otpustite pramenove i vaša kosa odjednom postaje bujnija i valovita. Senzualan i seksi izgled koji odgovara vašem karakteru.

Kraća frizura

kMalo žena ima dovoljno hrabrosti svoju dugu i pomno puštanu kosu ošišati. Oduvijek se smatra da je sinonim žene upravo njena duga i njegovana kosa. No međutim, nemamo svi isti oblik glave, gustoću kose, oblik čela i crte lica. Trebali bi obratiti pozornost i paziti da prilagodite frizuru obliku glave. U slučaju da imate savršeno lice za kraću kosu, nemojte se bojati, već budite hrabri i isprobajte neku od neodoljivih kratkih frizura ovoga ljeta.

Kosa do ramena

Ova vrsta frizure idealna je za žene koje se ne usude ošišati svoju kosu prekratko. Frizura koja odgovara skoro svakom obliku lica za razliku od kratke kose. Prednost ovakve dužine je mogućnost kombinacije kratke i duže frizure. Postoji puno različitih načina šišanja kose kada je kosa srednje dužine. Odaberite frizuru koja se vama najviše sviđa i za koju mislite da bi vam najbolje odgovarala. Sa šiškama ili bez, postepeno ošišana ili ravan rez. Pronađite savršenu frizuru i napravite promjenu.

 

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo