Tretmani kisikom za pomlađivanje kože - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Tretmani kisikom za pomlađivanje kože

Foto: Shutterstock

Kisik je neophodan za održavanje normalnih funkcija organizma. Na stanice kože djeluje kao »gorivo« – što ga ima više, stanice su aktivnije, te omogućuje stanični metabolizam u okviru kojega se oslobađa energija potrebna za optimalno funkcioniranje svih prirodnih funkcija kože.

Tijekom prirodnog procesa starenja opskrba kože kisikom drastično pada: u 30-im godinama za približno 25 %, a u 50-im čak za 50 %, čemu pridonosi i današnji način života, prehrane i stres, a i činjenica da je koža posljednji organ do kojeg dolazi inhalirani kisik.

Nedovoljna opskrba kože kisikom dovodi do oslabljene respiracije stanica kože koja uzrokuje nastanak mnogobrojnih neželjenih stanja kože kao što su: dehidratacija, umoran izgled, podbulost, neujednačen ten i pigmentne nepravilnosti, smanjen prag osjetljivosti, slab tonus te sve dublje i mnogobrojnije linije i bore.

Metoda pomlađivanja kože kisikom

Jedna od metoda pomlađivanja kože je aparativni tretman sa kisikom “O2 SISTEM” prilikom kojeg upotrebom hijaluronske kiseline i kisika postižemo fantastične rezultate kod širokog raspona raznih problematika na koži.

“O2 beauty” sistem omogućuje anti aging postupke, koji daju vidljive, brze i fantastične rezultate. Kombinira se postupak iniciranja 98 % čistog kisika pod tlakom, raspršivanje kisika po licu I tijelu, inhalacije kisikom, a uključeni su I anticelulitni tretmani kisikom.

Metoda „O2 beauty“ predstavlja  najnovije istraživanje u medicini koje je prilagođeno za upotrebu u kozmetologiji. O2 beauty predstavlja učinkovit , prirodan, bezbolan I intenzivan kozmetički postupak koji daje fenomenalne rezultate.

Tretmani kisikom u potpunosti su neinvazivni

Posebno su učinkoviti za tretiranje najčešćih problema kože kao što su suha, atrofirana, naborana koža,  osjetljiva koža, proširene pore  I hiperpigmentacija. Tretmani kisikom posebno blagotvorno i umirujuće djeluju nakon laserskih tretmana, mikrodermoabrazije, kemijskih pilinga. Tretman se može koristiti i samo za poboljšanje mikrocirkulacije i revitalizaciju kože. Nakon samo jednog tretmana koža postaje čvšća, pomlađena, blistava i svježa.

Već nakon prvog tretmana znatno je vidljiv poboljšan izgled kože, ona nije više umorna, siva, poboljšana je ravnomjernost tena, a bore su zaglađenije. No pravi rezultati su vidljivi dva dana nakon tretmana zbog dubinskog djelovanja aktivnih komponenti.

Autor: Martina Neduhal Vujnović, dipl. Ing. Kemije/ Moje zdravlje

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo