Ljepota

Ljepota

Trikovi koji će vam pomoci da izgledate mlađe

Iako je proces starenja prirodna stvar, mnoge žene požele izgledati mlađe. Na svu sreću, postoje trikovi jednostavni za korištenje a pomoću kojih ćete izgledati mlađe. Prvi savjet kojeg morate slijediti je redovita njega kože i zdrava prehrana.

U nastavku teksta saznajte koji su efikasni načini za postizanje mlađeg izgleda, bez obzira na vaše godine.

1. Povećajte unos vitamina C

Jedna od najboljih metoda za postizanje mlađeg izgleda je konzumacija vitamina C koji potiče proizvodnju kolagena u koži, što konkretno znači da će od njega vaša koža izgledati svježe i mlado.

2. Ne zaboravite na proteine

Proteini igraju veliku ulogu za zdravlje kože, a to uključuje i proizvodnju kolagena, izgled kože te zdravlje i strukturu stanica. Proteine možete pronaći u ribi, mesu, mahunarkama..

3. Što rjeđe koristite puder

Iako puder ima moć prikrivanja raznih nepravilnosti, on se tijekom dana zavuče u pore i sitne bore na licu te ih tako proširuje. Koristite podlogu ili korektor kako bi prekrili podočnjake ili akne, ali izbjegavajte puder.

5. Koristite bronzer

Sve te male mrlje na koži, koje ipak ostavljaju dojam, mogu se prekriti bronzerom. Ne samo da će prekriti sve nepravilnosti na koži, ostavlja savršen sjaj!

6. Vodite brigu o rukama

Iako je svakodnevna briga o koži lica obavezna, ne zaboravite na svoje ruke! Nije potrebno koristiti posebne kreme, ali je važno da ne zaboravite da i one trebaju njegu.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo