Valentinovo: Illegale daruje zaljubljene - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Valentinovo: Illegale daruje zaljubljene

Valentinovo je idealno vrijeme za iskazivanje ljubavi nečime što će svaku ženu usrećiti – nakitom!

Illegale obrt osnovan je u Zagrebu 1998. godine i ubrzo je postao neizostavan brand u svakodnevnom stylingu. Veliki interes kupaca za ovim nakitom rezultirao je potrebom za pojačanjem Illegale dizajnerskog tima, koji nastavlja slojeviti rad na jačanju branda kroz stalno unapređivanje proizvodnje nakita i produkcije jedinstvenih modnih detalja za svaku priliku. Osim tradicionalno prepoznatljivog dizajna, Illegale modni nakit krasi i izuzetna kvaliteta.

Ilegale nakit se mijenjao kroz godine, prateći i gradeći trendove, s jednom konstantom: da se izuzetnim talentom, osobnošću i zanatskim umijećem, predanim radom i profesionalnim pristupom svakog pojedinog člana Illegale tima ostvaruje početna, istinska i uvijek prisutna namjera učiniti kupce sretnima i zadovoljnima. Sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusnu: od trendy stila do klasičnihi vintage komada nakita.

Do sada je Illegale surađivao s istaknutim stilistima i dizajnerima, kao što su Boris Pavlin, eNVy room, Elf’s, Zoran Mrvoš, Robert Sever, Marko Grubnić, Iva Balaban, Neven Ciganović, Boudoire i mnogi drugi. Sve Illegale komade modnog nakita možete pronaći u prodajno-izložbenom prostoru u Radićevoj 11 (Zagreb) Tel: +385 1 48 30 904.

Valentinovo je idealno vrijeme za iskazivanje ljubavi nečime što će svaku ženu usrećiti – nakitom! Tako ti Illegale poklanja komplet ručno izrađenog nakita kojim možeš razveseliti svoju bolju polovicu, a sastoji se od naušnica, ogrlice i narukvice. Kako do nagrade? Slijedi upute s našeg foruma i drži fige jer možda baš ti budeš sretne ruke: Ti nama
ljubavni citat za Valentinovo, mi tebi poklone!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo