Ljepota

Ljepota

Vanda Winter zaštitno je lice eNVy rooma!

Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa… samo su neke od asociacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room.

Vanda Winter novo je zaštitno lice eNVy room kampanje za proljetnu kolekciju koja je ove jeseni prikazana na Fashion.hru. eNVy room nas ovaj put odvodi u jedan sasvim nestvaran i čaroban svijet koji priziva sjećanja na bajke koje smo slušali i voljeli kao mali. Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa… samo su neke od asociacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room. Bogata čipka, proljetne boje i ručno vezeni motivi cvijeća neke su od glavnih značajki ove kolekcije.

Kampanju potpisuje Šime Eškinja, koji nam je objasnio inspiraciju fotografije: “Ova je kolekcija prepuna boja. Kako bi dodatno naglasili taj kolorit dodan je element bajke prisutne kroz bijelu boju koja je ponegdje razbijena crvenim akcentom”.

Vanda za eNVy room

O tome kako su odabrali Vandu za zaštitno lice, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma izjavili su: “Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Ovo je logičan nastavak naše suradnje”.

“Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste seta”, rekla nam je glumica i pjevačica Vanda Winter, zvijezda serije “Stella”.

Šminku potpisuje Sanja Agić, stajling Lea Krpan, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo