Ljepota

Ljepota

Video: 3 frizure kada ste u žurbi

Prikladne su za dužu kosu, a sve što vam treba je nekoliko ukosnica, gumica i sprej za kosu.

Svima nam je poznat scenarij: budilica nas nasilno odvlači od zemlje snova, ali nama se tako ne da… Suludo vjerujemo da ćemo si dati “još samo pet minuta” i prvi put pritišćemo gumb “snooze”. I drugi put… i tko zna koliko još puta!

Ako ste i vi spavalica, onda vam sigurno ne preostaje puno vremena za spremanje. Osnovna higijena, brzinska šminka i upitan doručak. Donosimo vam video upute za tri jednostavne, a efektne firuzure koje su gotove u tren oka!

Prikladne su za dužu kosu, a sve što vam treba je nekoliko ukosnica, gumica i sprej za kosu. Upute se na engleskom, no zvuk nije nužan kako biste savladali “izradu” ovih frizura.

1. frizura

Blago natapirajte dio kose s krune glave, odignite ga, skupite krajeve i učvrstite ih ukosnicama. Uzmite pramen s lica i zaokrećite ga kako bi se oblikovalo čvrsti pramen. Zamotajte ga oko glave i učvrstite ukosnicoma taman ispod gornjeg dijela. Isto ponovite s pramenom s druge strane lica.

2. frizura

Kosu zavežite u rep. U prostoru između glave i gumice stvorite rupu i kroz nju provucite kosu (onaj dio bliži gumini, a ne vrhove). Vrhove ostavite neka leženo padaju.

Dobili ste voluminozni rep, a krajeve tu i tamo možete učvrsititi ukosnicama za složeniji izgled.

3. frizura

Kosu skupite u rep sa strane. Vrhove zamotajte u veliku, debelu rolu za pravljenje punđe. Gumicu okrećite sve dok ne dođete do kraja. Pobjegle pamenove kose možete učvrstiti ukosnicom i sakriti ispod punđe.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo