Ljepota

Ljepota

Video kampanja eNVy rooma s Ljupkom Tanevskom

Nakon izvrsnih fotografija Šime Eškinje, eNVy room vjenčanice predstavljene su i u video formatu u jednom sasvim novom svjetlu.

Video pod nazivom “Ostavljene” sniman je na prekrasnim lokacijama u Slavoniji, a za styling i kreativno vodstvo odgovorna je najpopularnija blogerica naše regije Ljupka Tanevska. Fotografije i video izrađen su pod direktorskom palicom Filipa Tota s kojim je dvojac eNVy room surađivao na kampanji za proljeće/ljeto 2012. čije je zaštitno lice bila Vanja Halilović. Šminku potpisuje Valentina Roso, a frizuru Jasminka Vrtarić za Frizerski salon Grazia.

“Inspiraciju sam pronašla u motivima rokokoa i Mariji Antoaneti, prvoj ženi u povijesti koja je odjenula ravnu bijelu haljinu. Tu ‘običnu’ bijelu haljinu sam smjestila u 21. stoljeće te ju zamijenila za ‘standardnu’ bijelu haljinu – vjenčanicu. Osmislila sam netipičnu kampanju za vjenčanice, pod nazivom ‘Ostavljene. 7 djevojaka, 7 priča’. Rokoko sam prenijela u svaku od njih: možete ga vidjeti u standardnim, u ovom slučaju urbaniziranim puf frizurama, odabiru cvijeća te kroju haljine koji sam prenijela na kovrče u kosi. Perje se proteže kroz gotovo sve priče”, svoju je inspiraciju opisala Ljupka Tanevska.

“Eksterijeri su netipični, divlji i opustošeni, a interijeri napušteni i derutni, gotovo bezvremenski. Kočija je postala automobil, a konj je protrčao kroz sva razdoblja, jahan u šarenim gumenim čizmama. Slika videa je kao i razdoblje kojim je inspirirana, oprečna – surova i nježna, dinamična i statična. Ideja je bila prenijeti pomješane emocije ostavljenih“, izjavila je Ljupka.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo