Vizažist Diego Dalla Palma otkriva svoje make-up trikove! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Vizažist Diego Dalla Palma otkriva svoje make-up trikove!

Da bi žena izgledala zavodljivo, ne mora biti našminkana. Ipak, pravilna upotreba maskare i ruža može biti od koristi. Slavni vizažist Diego Dalla Palma objašnjava zašto!

Koje se šminke nikad ne valja odreći?

Sjenila i olovke za kapke osnovni su proizvodi bez kojih se ne može. Ima li žena lijepo oblikovana usta, ruž je obavezan!

kKoje dijelove lica treba istaknuti?

Pogled najbolje odražava seksipil. Da bi došao u prvi plan, Diego Dalla Palma predlaže korištenje crne olovke u unutarnjem uglu oka: pogled će postati tajanstven! Ako imate tamnu put, istu olovku možete koristiti i na obrvama. Svjetlije osobe moraju koristiti svjetliju olovku ili sjenilo. Oči će izgledati zavodljivo tek kad se šminkanje upotpuni maskarom.

Koje boje izabrati?

Ovisi o ženi i modi. Općenito, nijanse sivih, modrih i zelenih boja su hladne i nedovoljno seksi. Narančasta, boja bakra i sve boje zemlje odmah odašilju senzualne poruke. Žena djeluje mnogo zavodljivije ako je preplanula, a preplanulost puti još će više istaknuti crveni ruž. Tako se voli odijevati u crno, neka izabere tamnocrvenu i šminku boje šljive. Intelekualni look postiže se svjetlijim puderom što ističe boju i izraz očiju.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo