Vruće frizure s Tjedna mode u New Yorku - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Vruće frizure s Tjedna mode u New Yorku

Peter Gray – Badgley Mischka

Moroccanoilov stilist Peter Gray je za kolekciju proljeće/ljeto 2012. za Badgley Mischku na manekenkama stvorio dramatičan izgled s velikim uvojcima koji su stvorili volumen uz pomoć različitih tekstura. Ravno s njujorškog tjedna mode, ovaj je look inspiriranih kiparom Umbertom Boccioniem –a raspuštena kovrčava tekstura podsjeća na onu kakvu je imala Elizabeth Taylor u nagrađenoj ulozi za film “Tko se boji Virginije Wolf”.

Glamurozan izgled postignut je kaskadama svjetlećih kovrča koje teku u graciozne trokutaste oblike i završavaju na glatkoj, skulpturalnoj podlozi podebljanoj French twist (banani).

    
Peter Gray

Orlando Pita – Carolina Herrera

Vodeći stilist modne piste Orlando Pita napravio je jedinstveni, graciozno zaobljeni konjski rep za Tjedan mode u New Yorku, i to za kolekciju Caroline Herrere proljeće/ljeto 2012. kako bi komplementirao elegantni izgled dizajnerskih komada. Oblikovan je trokutasto, a uravnotežuje ga široka traka od kose na samom podnožju vrata. Kosa je razdijeljena na sredini, a nježni, opušteni pramenovi padaju prirodno oko uha.

Sjajna tekstura kose bez elektriciteta ključna je za ovaj precizni izgled.

“Natapirani dio repa sam zamotao gumicom i trokutasto oblikovao dok je dio kose zamotan oko gumice kako bi je sakrio. Sve sam učvrstio ukosnicama i frizuru učvrstio sprejem. Dobro učvrščuje kosu, ali istovremeno joj dopušta da se kreće i izgleda prirodno”, objasnio je Pita.

    Orlando Pita

K. Horvat

Foto: Liuda Hara

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo