WOW nokti kao iz salona, u vlastitom domu - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

WOW nokti kao iz salona, u vlastitom domu

Njega noktiju osnovni je element svakodnevnog održavanja ljepote kod žena.

Kod njege stopala, dotjerivanje noktiju po važnosti je odmah iza održavanja higijene stopala i podrezivanja noktiju, što vrijedi i za lijepe ruke, za koje su preduvjet zdravi, sjajni nokti. No turpijanje i dotjerivanje noktiju na stopalima i rukama za mnoge je prilično zamoran zadatak. Stvarno dobri rezultati mogu se uglavnom postići samo skupom i dugotrajnom pedikurom i manikurom.

Lijepi nokti ne dolaze sami po sebi nego su rezultat kontinuirane i pažljive njege. Trostruka kombinacija turpijanja, zaglađivanja i poliranja stvara sjajne nokte zdrava izgleda uz WOW efekt. Do sada se to moglo postići samo profesionalnom ili zamornom pedikurom/manikurom, no sada takvu njegu možete provoditi i kod kuće pritiskom na gumb – uz novi Scholl Velvet Smooth™ set za njegu noktiju. Jedinstveni sustav omogućuje njegu noktiju profesionalne kvalitete, uz maksimalnu jednostavnost korištenja. Uz Scholl Velvet Smooth™ set za njegu noktiju, nokti s WOW efektom su zajamčeni – ne samo na stopalima, nego i na rukama.

Tri koraka do noktiju s WOW efektom

Za postizanje savršenih rezultata, njega se treba provoditi u tri koraka: turpijanje, zaglađivanje i poliranje. U pakiranje su uključena tri različita nastavka, koji se jedan za drugim mogu jednostavno umetnuti na uređaj i koristiti pri dvije brzine. Oscilirajući nastavci nježno postižu WOW rezultate u tri koraka:

  • U prvom koraku nokti se trebaju isturpijati u željeni oblik. Kod noktiju na rukama oblik možete mijenjati prema vlastitoj želji, ali kod noktiju na nogama, nokte turpijajte u četvrtast oblik kako ne bi urastali u kožu.

  • U drugom koraku, zagladite površinu noktiju kako biste izgladili nepravilnosti i najbolje pripremili nokte za poliranje.

  • Posljednji je korak nježno poliranje čime će nokti dobiti prirodan sjaj – WOW!

Za savršenu završnu njegu, dostupno je ulje za njegu noktiju koje sadrži 7 hranjivih biljnih ulja: jednostavno se nanosi priloženom četkicom, za još sjajnije i zdravije nokte.

Sada stopala i ruke mogu zasjati u punom sjaju – tako jednostavno, uz Velvet Smooth™ set za njegu noktiju.

Ako želite produljiti WOW efekt svojih zdravih, sjajnih noktiju, koristite Scholl Velvet Smooth™ ulje za njegu noktiju za savršenu završnu njegu. S kompleksom od 7 ulja, podarit će noktima na stopalima i rukama te kožici oko noktiju dodatnu vlagu i njegu. Jednostavno ga nanesite priloženom četkicom na nokte i kožicu – bez nereda i namakanja, samo raskošna njega. Rezultat: sjajni, glatki i zdravi nokti. WOW!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo