Ljepota

Ljepota

Yves Saint Laurent lansirao sjenilo inspirirano Facebookom

Francuski modni gigant, kuća Yves Saint Laurent lansirao je limitirano izdanje palete sjenila za oči inspirirano društvenom mrežom nad svim mrežama – Facebookom!

Prepoznatljiva plava boja ‘booka krasi novu paletu, zajedno s ljubičastom, bijelom i crnom nijansom, a dostupna je u američkim trgovinama i putem Facebooka (Yves Saint Laurent Fragrances & Beauty). Tko god želi svoj primjerak, morat će požuriti jer u prodaju će biti pušteno tek 1650 paleta.

Ako se nađete među obožavateljima koji će u svojoj kolekciji imati i ovu paletu nazvanu “Devoted to Fans #1” vrijednosti 60 dolara, s njim ćete dobiti i određene povlastice, kao što su ekskluzivne informacije i usluge na YSL Facebook feedu, ali i u trgovinama.

“Počašćeni smo da je prestižni brend poput Yves Saint Laurenta preuzeo boju Facebooka za lansiranje jedinstvenog proizvoda namijenjenog obožavateljima“, Damien Vincent, komercijalni direktor Facebooka Francuska pohvalio je ovu kampanju.

Na modnoj sceni se proširila glasina kako će ikonska kuća izostaviti ime Yves iz svog naziva i zvati se Saint Laurent Paris, no svejedno, će zadržati svoj YSL logo.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo