Ljepota

Ljepota

Zagreb opravdao titulu regionalnog modnog središta!

Treći po redu regionalni sajam mode Fashion.hr Industrija by Perwoll koji se proteklog vikenda održao u centru Zagreba okupio je čak 111 izlagača iz Hrvatske i regije.

kPrema službenim brojkama, sajam je u tri dana posjetilo rekordnih 70 000 ljudi, a direktnom prodajom na sajmu ostvaren je promet veći od 1,000 000.00 kuna čime je Zagreb definitivno potvrdio titulu regionalne modne prijestolnice.

”Ovogodišnje izdanje sajma mode definitivno je najuspješnije dosad, interes za modom koji su Zagrepčani pokazali proteklog vikenda nadmašio je i naša očekivanja, a službeni podaci koje smo primili uistinu su impresivni. U ovom trenutku s ponosom mogu reći da imamo najznačajniji projekt ovakvog tipa u cijeloj regiji.” – izjavio je direktor Fashion.hr koncepta, Vinko Filipić.

kDirektorica sajma, Martina Pandžić Skoko zadovoljno je istaknula – ”U nešto više od godinu dana, projektom Fashion.hr Industrija uspjeli smo modu uistinu približiti građanima, a Zagreb pozicionirati kao centralno mjesto regionalne modne scene. Ovakvi ohrabrujući rezultati dodatan su motiv i unose optimizam u naša nastojanja da iz godine u godinu ulažemo sve više truda, energije i sredstava u ovaj projekt.”

Osim velikog interesa, modnih noviteta i brojnih popratnih događanja, sajam mode Fashion.hr Industrija by Perwoll pokazao se kao jedinstvena platforma za otkrivanje novih dizajnerskih nada i stvaranje novih poslovnih prilika. Ostvareni su brojni kontakti od kojih će neki u budućnosti zasigurno donijeti nove suradnje i direktno utjecati na razvoj regionalne modne industrije.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo