Ljepota

Ljepota

Zagrebačko nebo kulisa za Aldukovu “Lumiere evening” kolekciju

“Cijelu ‘Lumiere’ kolekciju za proljeće/ljeto odlikuje jak kolorit i ženstveni, pročišćeni krojevi koji laskaju figuri, a takav je slučaj i s večernjim haljinama”, otrio je dizajner.

Nakon što je u proljeće predstavio kampanju za kolekciju Lumiere, snimanu u Parizu, poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja nastavak na tu aktualnu modnu priču. Radi se o mini kolekciji večernjih haljina koja se idealno uklapa u već predstavljene proljetne modele. Kao savršena kulisa poslužilo je predivno nebo iznad grada Zagreba, a pred objektiv genijalnog Šime Eškinje ovoga puta stala je mlada TV-voditeljica Ana Radišić.

Ova kolekcija večernjih haljina u puder, crnoj, zelenoj, svijetloplavoj i crvenoj boji modni je nastavak na aktualnu kolekciju “Lumiere” za sezonu proljeće/ljeto 2014. Prvi, dnevni dio kolekcije, sniman je u suncem okupanom Parizu, gdje je za zaštitno lice odabrana Nizozemka Tanja Kok. Ovaj drugi dio kolekcije snimljen je na sam dan grada Zagreba, u potpuno drugom ambijentu, u zagrebački suton. Kao zaštitno lice Alduk je ovoga puta postavio prelijepu mladu TV-voditeljicu Anu Radišić koja je ujedno i jedna od ambasadorica ALDUK brenda. Ana Aldukove najnovije modele vrlo često nosi pred kamerama ili na raznim društvenim događanjima.

 

Alduk

“Kroz dva dijela kolekcije htjeli smo povezati dva meni draga grada, Zagreb i Pariz. Cijelu ‘Lumiere’ kolekciju za proljeće/ljeto odlikuje jak kolorit i ženstveni, pročišćeni krojevi koji laskaju figuri, a takav je slučaj i s večernjim haljinama koje predstavljamo ovim jednostavnim, ali efektnim fotografijama. Snimanjem kampanje u dva djela i u dva grada, htio sam uvesti neke novosti i iznenađenja za sve svoje drage klijente i suradnike. Suradnja s Anom traje od prošle godine i prerasla je u prijateljstvo, a Ana je prva javna ličnost koja se našla u jednoj ALDUK kampanji. Zbog toga sam izuzetno sretan jer Ana predstavlja naše mlade, uspješne klijentice koje žele kvalitetu u svakom pogledu”, objasnio je Ivan Alduk.

Fotografije potpisuje Šime Eškinja, šminku Mihaela Dodić, a frizuru Keune Akademija.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo