Najprestižnije dizajnerske cipele na izložbi u Zagrebu - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Najprestižnije dizajnerske cipele na izložbi u Zagrebu

Renata Sopek, Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Na izložbi su predstavljeni modeli koje su nosile Beyonce, Julia Roberts, Jessica Biel, Rita Ora i Kim Kardashian – s potpisom Manola Blahnika, Jimmyja Chooa, Christiana Louboutina i Vivienne Westwood.

U City Center One East šoping centru predstavljena je izložba 50 modela cipela najpoznatijih svjetskih dizajnera pod nazivom “We love shoes“.

“Daj djevojci prave cipele i osvojit će svijet”, rekla je vječna Marylin Monroe, a većina žena će se s njom odmah složiti. Pronađite svoj idealni par na ekskluzivnoj izložbi “We Love Shoes” koja, po prvi put u Hrvatskoj, na jednom mjestu donosi najatraktivnije cipele koje su izradili najpoznatiji dizajneri današnjice – Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Vivienne Westwood.

Prestižnu izložbu pedeset odabranih modela koji su obilježili modnu, glazbenu i filmsku povijest donose FOX life, City Center one i Story, a možete je pogledati u City Centeru One East do 3. lipnja, u City Centeru one West od 4. do 17. lipnja te u City Centeru One Split od 19. lipnja do 5. srpnja.

Između ostalih, očekuju vas modeli koje su nosile Beyonce, Julia Roberts, Jessica Biel, Rita Ora i Kim Kardashian, kolekcije Rocking Horse by Vivienne Westwood te Very Riche Christiana Louboutina, kao i model Manola Blahnika osmišljen ekskluzivno za film Seks i grad. Uz to, izložba donosi i fotografije samih dizajnera te skice njihovih najpoznatijh modela. 

K.P.
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo