Fresh workout - za svjež osjećaj tijekom dana!

fresh workout, total body coach

Fresh workout program kreće od 24. lipnja, od 07:30 sati, četiri puta tjedno. U jutarnjem terminu punom svježine, za svjež osjećaj tijekom dana očekuju vas treneri Saša Grošić i Marlena Zeman koji će iz vas izvući maksimum kako bi u nadolazećih mjesec dana istopili što više masnoća, a pritom sačuvali i povećali mišićnu masu. Saznajte više o programu Fresh workout!

Ljeto samo što nije stiglo,  a vi se ne osjećate baš ugodno s manjkom odjeće na sebi i shvaćate da je zadnje vrijeme da poduzmete nešto ukoliko želite šetati plažom bez majice?

Ne  brinite, mi vam nudimo mogućnost da uhvatite posljednji vlak na putu prema željenom tijelu za nadolazeća tri mjeseca uz naš program FRESH WORKOUT.

Upoznajte program Fresh workout!

Četiri puta tjedno u jutarnjem terminu punom svježine, za svjež osjećaj tijekom dana očekuju vas naši treneri Saša Grošić i Marlena Zeman koji će iz vas izvući maksimum kako bi u nadolazećih mjesec dana istopili što više masnoća, a pritom sačuvali i povećali mišićnu masu.

Uz dobro planirani trening, bitno je još nekoliko stvari kako bi ostvarili željeni cilj. Prije svega promjena prehrambenih navika, a zatim i promjena navike spavanja ukoliko baš niste jutarnji tip. Ako uspješno provedete sve navedene stvari prema našim uputama, ne sumnjamo da ćete se zahvaljujući FRESH WORKOUT-u osjećati svježe tokom cijelog dana unatoč paklenim temperaturama.

Dodatna opcija koju vam nudimo uz ovaj posebno isplanirani program je i mogućnost individualnih treninga s vrhunskim trenerima uz najpovoljniju cijenu. Iskoristite i tu priliku i u paketu od 10 treninga RESETIRAJTE svoje tijelo u stanje u kojem ste rođeni. Da ne bi bilo nesporazuma, naša su tijela rođenjem stvorena za mnogo divnih stvari koje odrastanjem nesvjesno izgubimo podređivanjem raznim ograničenjima u životu. Naučite istražiti prostor oko sebe kroz pokret i shvatiti kako je vaše tijelo zapravo najbolji stroj ikada napravljen.

Za najbolje rezultate i iznimno za polaznike našeg FRESH programa omogućit ćemo konzultacije o prehrani kroz koje će vas Saša Grošić upoznati s prednostima i nedostacima popularnih režima prehrane. Naučite kako se kontrolirano hraniti, pri tome biti zadovoljan i dodatno povećati to zadovoljstvo kroz očigledne promjene u samo nekoliko dana.

FRESH WORKOUT program kreće od 24. lipnja u terminu od 07:30 sati, četiri puta tjedno. Iskoristite svježe jutro, kako bi se osjećali svježe tijekom cijelog dana i dočekajte odlazak na plažu u vrhunskoj formi.

Koliko će vas to koštati?

FRESH WORKOUT program - promotivna cijena od 199 kn

Dodatne mogućnosti:
Izrada jelovnika prema osobnim potrebama - 299 kn
Konzultacije o prehrani - 99 kn/hRESET paket individualnih treninga za polaznike FRES WORKOUT-a - 850 kn (uključena izrada jelovnika)

Prijavite se na vrijeme:
www.totalbodycoach.com.hr
facebook.com/TotalBodyCoach
totalbodycoach2012@gmail.com

 Prati nas na Viber Public Chatu!