Ljepota

Ljepota

Neka vam ruž traje cijeli dan!

Spremili ste i izašli iz stana izgledajući kao milijun dolara, a rezultatu je posebno doprinjeo vaš novi ruž. Hodajući gradom slučajno pogledate svoj odraz u izlogu i ugledate ruž po cijeloj bradi ili čak ne ugledate ništa na usnama jer ste ga već “pojeli”. Ne paničarite jer to ne mora biti tako. Pratite ove jednostavne korake i vaš ruž će biti na usnama onoliko koliko vi to želite.

1. Piling

Koristite nježni piling, ili čak četkicu za zube kako biste stvorili glatku površinu.

2. Podloga

Nanesite na usne tanak sloj podloge, iste one koju koristite za lice. Ona će hraniti usne i popuniti neravnine te ostaviti vaše usne spremne za nanošenje ruža.

3. Olovka za usne

Obrubite usne odgovarajućom bojom olovke, ona će služiti kao spas ako ruž nestane i na brzinu morate nanijeti novi sloj. Poanta nije napraviti savršene crte nego ispuniti usne ravnomjerno.

4. Ruž

Vrijeme za ruž. Puno tankih slojeva ruža izdržati će na vašim usnama puno dulje nego jedan debeli sloj i manje su šanse da će ostaviti neravnine ili grudice. Nanesite prvi sloj pa lagano poljubite papirnatu maramicu ako biste se riješili viška. Ponovite ovo i sa zadnji slojem ruža.

5. Potez kistom

Ako želite da vam ruž potraje što dulje, naš zadnji savjet bi bio – puder u prahu! Uzmite kist kojim inače nanosite puder na lice, i lagano “zaprašite” usne. Tanak sloj pudera u prahu garantira dugotrajnost ruža.

Spomenimo na kraju da se ruž nanosi od centra usana prema rubovima. Boja će najdulje trajati baš na tom mjestu. Naravno, od vas se očekuje da se potrudite i ne jedete ruž, a ako ne možete odoljeti na tržištu su se pojavili ruževi s raznim okusima i mirisima, pa ako ne volite mentol, kupite si ruž s okusom mentola!

A. A.   

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo