Ljepota

Ljepota

Anti-age boja za kosu bez amonijaka stiže u frizerske salone!

Mislite da vaša ljepota nestaje s godinama? Osim lica, i kosa vam izgleda beživotno? Mnoge žene su svjesne da s godinama kosa postaje porozna, gubi gustoću, a vlasište je sve suše. Međutim, za takve probleme, naravno postoji i rješenje, i to u obliku prve anti-age boje za kosu iz L’Oréal Professionnel – INOA Suprême.

I vi možete biti jedna od žena
kojoj starenje ne predstavlja prepreku. Vremena kada su žene ulazile u krizu i prestale se osjećati privlačnima u 50-ima su gotova. Danas postoji nova generacija žena koje proces starenja prihvaćaju sa smiješkom.

undefinedZa njih starenje ne predstavlja prepreku već uzimaju stvar u svoje ruke i spremne su na nove izazove. Aktivne poslovne žene, modne ikone, filmske zvijezde, spisateljice, umjetnice… one proživljavaju svoje zlatne godine.

Ova generacija žena oduvijek je imala poseban odnos prema ljepoti. Brinu se o sebi budući da žele izgledati privlačno, ženstveno. Te su žene dosegle zrelost u najčišćem značenju te riječi. Prihvaćaju tijek vremena, ali žele kontrolirati njegov učinak.

Kako bi zadovoljio potrebe žena svih životnih dobi L’Oréal Professionnel stvorio je INOA Suprême → prvu anti-age boju za kosu bez amonijaka koja se brine o svim potrebama zrele kose: sijeda kosa, stanjivanje, gubitak gustoće i beživotnost.

Otkrijte novi sustav boja u najboljim frizerskim salonima. Isprobajte INOA Suprême i pružite svojoj kosi predivnu boju s kojom ćete izgledati deset godina mlađe.

Boja kose je jedan od preduvjeta ljepote!

kNova anti-age boja za kosu bez amonijaka posebno je dizajnirana za jako sijedu kosu (70-100 posto sijede kose). Stručni koloristi stvorili su široku paletu boja prilagođenu potrebama žena iznad 50 godina. Od svijetlo bež do čokoladno smeđih, crvenih kao osunčanih suncem, pružena vam je savršena prilika za postizanje boje koja će vas učiniti mlađom bez obzira na godine!

Prednosti anti-age boje za kosu bez amonijaka

  • prekrivanje sijede kose do 100 posto
  • dvostruki odsjaj bez miješanja nijansi
  • optimalna ugoda vlasišta
  • jačanje vlakna bez mirisa/bez amonijaka

INOA tehnologija obogaćena uljem pomaže u obnovi prirodnog zaštitnog sloja kose.

Dodatne informacije o INOA proizvodima i uslugama
na: www.facebook.com/INOA.hr i www.inoa.com.hr

Svi L’Oréal Professionnel proizvodi dostupni su samo u vodećim frizerskim salonima.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo