Ljepota

Ljepota

Aquamatch: uspješno prekrijte prorijeđenu kosu

Ovo diskretno sredstvo za kamufliranje prorijeđene kose, ožiljaka i širokih razdjeljaka povoljno djeluje na rast kose i estetski prekriva “kritična” područja.

Bujna, čvrsta i zdrava kosa san je svake žene, ali i muškarca. Uslijed neuravnotežene prehrane, određenih bolesti i lijekova, čestog nošenja zategnutih frizura ili jednostavno zbog genetike, kosa se prorjeđuje, a razdjeljci postaju sve širi. Rješenje za ove tegobe možete pronaći u Aquamatchu!

Riječ je o sredstvu koje učinkovito prekriva prorijeđena područja vlasišta, razdjeljke ili ožiljke te ih optički stapa u jednu skladnu vizualnu cjelinu s kosom. Istovremeno povoljno djeluje na rast vaše kose svojim sastavom i dopušta zraku da dođe do kože vlasišta.

Iznimno je otporan na vodu, traje cijeli dan, a preporučuje se koristiti ga uz Nanofibres za savršen izgled. Moguće ga je nanijeti vrlo precizno na ciljana područja, a izgleda potpuno prirodno.

Dizajniran je upravo za aktivan životni stil, uvijek je pri ruci, nije ga potrebno miješati s vodom ili strahovati da ćete se zaprljati. Pakiranje Aquamatcha vrlo je diskretno te ne odaje pomisao kako se radi o kamuflažnom sredstvu za kosu. Komplet se sastoji od dvije Aquamatch olovke, šiljila i prigodne diskretne vrećice.

Zašto koristiti Aquamatch?

Aquamatch je moguće prstima razmazati ili korigirati unutar deset minuta nakon nanošenja. Poslije toga, on se osuši, postaje vodootporan te se neće izbrisati niti nakon urona glave u vodu. Za potpuno pouzdanje u svim vremenskim uvjetima, možete koristiti Locking Mist Plus sprej čime ćete još više usavršiti njegovu vodootpornost.

           
Aquamatch

U potpunosti siguran za muškarce i žene s prorijeđenom kosom

Ne samo da je siguran za svakodnevnu upotrebu, već je i dizajniran tako da donosi direktne koristi koži vaše glave. Aquamatchova jedinstvena formula omogućuje kosi da potpuno normalno raste te ne sprečava apsorpciju minoksidila ili bilo kojeg drugog preparata za rast kose. Svi Nanogen proizvodi za dnevnu upotrebu formulirani su da ne budu agresivni, a da postižu maksimalni učinak.

Napredna paleta boja

Aquamatch dolazi u četiri prirodne nijanse (crnoj, tamno smeđoj, umjereno smeđoj i svijetlo smeđoj) te se savršeno nadopunjuje s bojama Nanofibri.

       Aquamatch

Kako odabrati idealnu nijansu Aquamatcha, kako se nanosi i kako ga naručiti pouzećem saznajte u našem Web Shopu: Aquamatch.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo