Besplatna savjetovanja i promocije na sajmu Dani ljepote - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Besplatna savjetovanja i promocije na sajmu Dani ljepote

Čekaju vas prezentacije, besplatna šminkanja, manikure, natjecanja frizera, vizažista i kozmetičara, a na izložbenom prostoru Ordinacije možete saznati kako si osigurati zdravlje i vitalnost. Dobrodošli!

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih časopisa krase vizuali magnetski privlačnih kampanja proizvoda za uljepšavanje. Kultura življenja u 21. stoljeću dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, proširuje vidike korisnika i daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani ljepote namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnesom ojačat će ulogu sajma i nametnut novu poruku snage ljepote – beauty power.

Prezentacije, seminari, šminkanja, natjecanja…

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

  • Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajna noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.
  • Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji.

Prijavnicu za natjecanje preuzmite ovdje!

4. ZLATNI RUŽ – natjecanje u šminkanju za buduće vizažiste ili posjetitelje gdje će natjecatelji imati zadanu temu – Beauty ili Avangarda, biti će zanimljivo svim mnogim djevojkama kojima je pravi je izazov dobro se našminkati.

Natjecanje mladih frizera, vizažista i kozmetičara

Frizersko natjecanje učenika srednjih strukovnih škola koje će biti na temu večernjih frizura “Kraljica i kralj maturalne noći” namijenjeno je mladim maturanticama za stjecanje novih ideja. Već afirmirani frizeri moći će se natjecati za titulu najboljeg frizera u četiri
kategorije na frizerskom natjecanju
za profesionalce u nedjelju 4. ožujka.

Make-up natjecanje učenika srednjih strukovnih škola sa temom “Kao lady Gaga” također na sajmu Dani ljepote 2012. na Zagrebačkom velesajmu.

  • Natjecanje u nadogradnji noktiju na temu “Disco Lady” 80-tih za učenike srednjih strukovnih škola.

Besplatne promocije za posjetitelje

Na Danima ljepote Ordinacija.hr pomaže savjetima kako se dovesti u stanje optimalnog zadovoljstva vlastitim tijelom. Možete potražiti koristan savjet vezan uz zdravlje kože te kako postupiti kod bolesnih stanja kože (psorijaza, ekcem, dermatitis…), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja kože lica (tzv. kamuflažna kozmetika). Na izložbenom prostoru portala Ordinacija.hr posjetitelji imaju priliku i dobiti uvid u stanje svoga organizma mjerenjem masnog tkiva te savjetima nutricionista što učiniti ukoliko omjer prelazi okvire normalnog.

Naši izlagači pripremili su besplatne kozmetičke savjete i šminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebačkom velesajmu, surađujte s nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite s nama od 2. do 4. ožujka.

Više saznajte klikom na stranici Zagrebačkog velesajma: Dani ljepote 2012..

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo