Celulit je prošlost uz Somatoline proizvode!

somatoline

Vodite vječnu borbu protiv celulita? Niste jedini, s ovim problemom susreće se oko 80 posto žena!

Proizvodi Somatoline Cosmetic sadrže aktivne sastojke koji učinkovito oblikuju vaše tijelo. Već nakon prvog nanošenja koža postaje čvrsta, glatka i hidratizirana, a rezultati su vidljivi i klinički testirani.

Somatoline CosmeticSomatoline Cosmetic linija proizvoda namijenjena je preoblikovanju tijela i borbi protiv celulita. Radi se o jedinim dermokozmetičkim proizvodima protiv celulita i lokaliziranih nakupina masnih naslaga na određenim dijelovima tijela.

Nakon samo četiri tjedana korištenja Somatoline Cosmetic anticelulitne kreme tvrdokoran celulit smanjuje se za 33 posto.

U čemu je tajna Somatoline proizvoda?

Budući da nemamo svi iste obline, proizvodi su specifični i usmjereni na različite probleme. Iz linije Somatoline Cosmetic možete odabrati jedan od četiri programa:

1. Anti-Celulitni tretman
 - sadrži aktivne sastojke kofeina, sagorijeva masnoće, izglađuje nepravilnosti i ima "antirecidivno" djelovanje. Tvrdokoran celulit smanjuje se za 33 posto u samo 4 tjedna.

Somatoline - tummy and hips2. Total body gel za vitkije tijelo -  Biosculpt complex djeluje izravno na površinske nepravilnosti koje su nastale zbog prekomjerne masnoće i masnih naslaga, posebice odnosi na područje ruku, nogu i bokova. Ovaj "stručnjak za siluetu" poboljšava tonus kože zahvaljujući svom lifting djelovanju. Uz total body gel važe će tijelo postati vitkije do 37 posto za 4 tjedna.

3. Tretman trbuh i bokovi - napravljen je da bi izravnao vaš trbuh. Bioredux - complex smanjuje obim trbuha za jedan konfekcijski broj u četiri tjedna. Ovaj tretman djeluje i na muškom tijelu. Stanjuje siluetu do 4 cm u 4 tjedna.

4. Intenzivni noćni tretman za vitkije tijelo -  kao što mu sam naziv kaže, djeluje tijekom spavanja. S BioUltraslim-complexom postiže se optimalna drenacija, a hidrataciju biljka kaolin iz Amazonije (bijela glina). Uz intenzivni noćni tretman vaša će figura postati vitkijom do 33 posto za samo dva tjedna, odnosno do 44 posto za 4 tjedna.

Ordinacija.hr


 Prati nas na Viber Public Chatu!